pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İtfaiyeden Öğrencilere Eğitim

21.02.2018 - 15:43, Güncelleme: 21.02.2018 - 15:43
 

İtfaiyeden Öğrencilere Eğitim

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, okularda öğrencilere yangın eğitimi vermeye başladı. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, okularda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, okularda öğrencilere yangın eğitimi vermeye başladı. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, okularda başlatılan yangın eğitimi çalıması kapsamında Hüseyin Özenen Ortaokulunda öğrencilere, uygulamalı eğitim verdi. İtfaiye Müdürü Koray Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin yıl sonuna kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermek olduğunu söyledi. Okullarda itfaiye temel eğitimi ve tatbikatı yaparak, öğrencilere bir yangın esnasında ne yapılması gerektiğini anlattıklarını belirten Arslan, şunları kaydetti: "Ekiplerimiz, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrencilerimize bir yangın anında ne yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatıyoruz."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, okularda öğrencilere yangın eğitimi vermeye başladı. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, okularda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, okularda öğrencilere yangın eğitimi vermeye başladı.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, okularda başlatılan yangın eğitimi çalıması kapsamında Hüseyin Özenen Ortaokulunda öğrencilere, uygulamalı eğitim verdi.

İtfaiye Müdürü Koray Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin yıl sonuna kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermek olduğunu söyledi.

Okullarda itfaiye temel eğitimi ve tatbikatı yaparak, öğrencilere bir yangın esnasında ne yapılması gerektiğini anlattıklarını belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrencilerimize bir yangın anında ne yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.