pendik escort bayan
ak

"İstiklal Madalyalı Kent" Başkentte Tanıtılacak

26.09.2017 - 12:33, Güncelleme: 26.09.2017 - 12:33
 

"İstiklal Madalyalı Kent" Başkentte Tanıtılacak

MAR-DER Başkanı Köroğlu:- "Kentimizin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edeceğiz. Ankara'da yaşayan hemşehri ve diğer vatandaşlarımızı Kahramanmaraş'ın kültürünü tanımaya davet ediyoruz"

ANKARA (AA) - Kahramanmaraş ve İlçeleri Kültür Derneği (MAR-DER) Başkanı Abdurrahman Köroğlu, kentin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edecekleri Ankara Tanıtım Günlerine herkesi davet ettiklerini söyledi.Kahramanmaraş'ın Ankara Tanıtım Günleri, 28 Eylül Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) başlayacak.MAR-DER Başkanı Köroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da 30 binin üzerinde hemşehrilerinin yaşadığını belirtti.Bu yıl tanıtım günlerinin ikincisi yapacaklarını anımsatan Köroğlu, "Kentimizin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edeceğiz. Ankara'da yaşayan hemşehri ve diğer vatandaşlarımızı Kahramanmaraş'ın kültürünü tanımaya davet ediyoruz." dedi.Köroğlu, tanıtım günlerinde konukların, Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinden dondurma, tarhana, paça ve mayam şerbetini tadabileceğini dile getirdi.Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ticaret ve sanayi odası ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenleyeceği tanıtım etkinliği, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde AKM'de gerçekleştirilecek.
MAR-DER Başkanı Köroğlu:- "Kentimizin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edeceğiz. Ankara'da yaşayan hemşehri ve diğer vatandaşlarımızı Kahramanmaraş'ın kültürünü tanımaya davet ediyoruz"

ANKARA (AA) - Kahramanmaraş ve İlçeleri Kültür Derneği (MAR-DER) Başkanı Abdurrahman Köroğlu, kentin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edecekleri Ankara Tanıtım Günlerine herkesi davet ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ın Ankara Tanıtım Günleri, 28 Eylül Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) başlayacak.

MAR-DER Başkanı Köroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da 30 binin üzerinde hemşehrilerinin yaşadığını belirtti.

Bu yıl tanıtım günlerinin ikincisi yapacaklarını anımsatan Köroğlu, "Kentimizin yöresel ürünleri ve el sanatlarını teşhir edeceğiz. Ankara'da yaşayan hemşehri ve diğer vatandaşlarımızı Kahramanmaraş'ın kültürünü tanımaya davet ediyoruz." dedi.

Köroğlu, tanıtım günlerinde konukların, Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinden dondurma, tarhana, paça ve mayam şerbetini tadabileceğini dile getirdi.

Kahramanmaraş Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ticaret ve sanayi odası ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenleyeceği tanıtım etkinliği, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde AKM'de gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.