pendik escort bayan
ak

"İstihdamı Artıcı Projeler Uygulayacağız"

31.12.2018 - 10:58, Güncelleme: 31.12.2018 - 10:58
 

"İstihdamı Artıcı Projeler Uygulayacağız"

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçildiği takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacaklarını belirtti.İl...

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçildiği takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacaklarını belirtti.İl Başkanı Şeref Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ile Anadolu Ajansı Kırşehir Bürosu'nu ziyaret eden Ekicioğlu, adaylığının açıklanmasının ardından proje hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.İstihdam ve üretimin önemli olduğunu dile getiren Ekicioğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemde bu konuda projeler hazırladıklarını, Fuar ve İnovasyopn Merkezi Projesi'ne katkı sağlayacaklarını vurguladı.Bütün işsizlerin belediyede işe alınamayacağını, bu nedenle küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi ve önlerinin açılması gerektiğini belirten Ekicioğlu, "Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacağız. Ayrıca, kentin gelişimini sağlayacak farklı projeler hazırlayacağız. Proje hazırlama birimimizin çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçildiği takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacaklarını belirtti.İl...

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Belediye başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçildiği takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacaklarını belirtti.

İl Başkanı Şeref Baran Genç ve Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ile Anadolu Ajansı Kırşehir Bürosu'nu ziyaret eden Ekicioğlu, adaylığının açıklanmasının ardından proje hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

İstihdam ve üretimin önemli olduğunu dile getiren Ekicioğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemde bu konuda projeler hazırladıklarını, Fuar ve İnovasyopn Merkezi Projesi'ne katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Bütün işsizlerin belediyede işe alınamayacağını, bu nedenle küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi ve önlerinin açılması gerektiğini belirten Ekicioğlu, "Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde istihdamı artırıcı projeler uygulayacağız. Ayrıca, kentin gelişimini sağlayacak farklı projeler hazırlayacağız. Proje hazırlama birimimizin çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.