pendik escort bayan
ak

İşten Çıkartılan Taşeron İşçiler Eylem Yaptı

08.09.2017 - 10:30, Güncelleme: 08.09.2017 - 10:30
 

İşten Çıkartılan Taşeron İşçiler Eylem Yaptı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde resmi bir kurumda müteahhit firma elemanı olarak çalışan 30 kişi, sebepsiz yere işten çıkarıldıklarını iddia ederek yetkili makamlardan yardım istedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde resmi bir kurumda müteahhit firma elemanı olarak çalışan 30 kişi, sebepsiz yere işten çıkarıldıklarını iddia ederek yetkili makamlardan yardım istedi.Karayolları Suşehri 163. Şube Şefliği'nde müteahhit firma işçisi olarak çalışan 30 işçi, iş akitlerinin sebepsiz yere fesh edildiği iddiasıyla şube şefliği önünde toplandı.Burada işçiler adına basın açıklaması metnini okuyan Erdoğan Aktaş, iş akitlerinin sebepsiz yere iptal edilmesine anlam veremediklerini söyledi.Mağdur olduklarını ve yetkililerden yardım beklediklerini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti: "AK Parti Suşehri İlçe Başkanımız Rüstem Yüce ile gerekli görüşmemizi yaptık. İlçe başkanımız konuyla ilgili gerekli yerlerle görüşmeler yaptı. Bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Kendisine bu konuda teşekkür ediyoruz. Diğer devlet büyüklerimizin de bu mağduriyetimizin giderilmesi için konuya el atmasını, işlerimize geri dönmemizi istiyoruz. Hiçbir suçumuz, hiçbir sorunumuz olmadan bizlerin iş akitlerinin fesh edilmesi bizleri mağdur ediyor. Firma yetkilileriyle görüştüğümüz de ise kurumsal olarak küçülmeye gittiklerinden dolayı bizleri işten çıkarttıklarını söylediler. Zaten bu şirket ilk işe başladığında 5 kişiyle başladı. Sonradan eleman sayısını kendisi artırdı ve 30 kişi yaptı. Şimdi çıkarttı. Hepimizi mağdur etti. Sesimizi yetkili makamların duymasını istiyoruz. Bu firmanın Türkiye genelinde 45 ile 50 ihalesi bulunmaktadır. Hiçbir yerde işten çıkarma yapmadan neden Suşehri üzeriden 30 kişiyi çıkardı? Bu da bizleri düşündürüyor."İşçilerin eylemi sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik önlemi aldı.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde resmi bir kurumda müteahhit firma elemanı olarak çalışan 30 kişi, sebepsiz yere işten çıkarıldıklarını iddia ederek yetkili makamlardan yardım istedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde resmi bir kurumda müteahhit firma elemanı olarak çalışan 30 kişi, sebepsiz yere işten çıkarıldıklarını iddia ederek yetkili makamlardan yardım istedi.

Karayolları Suşehri 163. Şube Şefliği'nde müteahhit firma işçisi olarak çalışan 30 işçi, iş akitlerinin sebepsiz yere fesh edildiği iddiasıyla şube şefliği önünde toplandı.

Burada işçiler adına basın açıklaması metnini okuyan Erdoğan Aktaş, iş akitlerinin sebepsiz yere iptal edilmesine anlam veremediklerini söyledi.

Mağdur olduklarını ve yetkililerden yardım beklediklerini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti: 

"AK Parti Suşehri İlçe Başkanımız Rüstem Yüce ile gerekli görüşmemizi yaptık. İlçe başkanımız konuyla ilgili gerekli yerlerle görüşmeler yaptı. Bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Kendisine bu konuda teşekkür ediyoruz. Diğer devlet büyüklerimizin de bu mağduriyetimizin giderilmesi için konuya el atmasını, işlerimize geri dönmemizi istiyoruz. Hiçbir suçumuz, hiçbir sorunumuz olmadan bizlerin iş akitlerinin fesh edilmesi bizleri mağdur ediyor. Firma yetkilileriyle görüştüğümüz de ise kurumsal olarak küçülmeye gittiklerinden dolayı bizleri işten çıkarttıklarını söylediler. Zaten bu şirket ilk işe başladığında 5 kişiyle başladı. Sonradan eleman sayısını kendisi artırdı ve 30 kişi yaptı. Şimdi çıkarttı. Hepimizi mağdur etti. Sesimizi yetkili makamların duymasını istiyoruz. Bu firmanın Türkiye genelinde 45 ile 50 ihalesi bulunmaktadır. Hiçbir yerde işten çıkarma yapmadan neden Suşehri üzeriden 30 kişiyi çıkardı? Bu da bizleri düşündürüyor."

İşçilerin eylemi sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik önlemi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.