pendik escort bayan
ak

İş'te Anne Projesi

16.10.2018 - 16:58, Güncelleme: 16.10.2018 - 16:58
 

İş'te Anne Projesi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hayata geçirdiği "İş'te Anne Projesi" ile anneler istihdamla buluşacak.Sivas Çalışma ve İş Kurumu...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hayata geçirdiği "İş'te Anne Projesi" ile anneler istihdamla buluşacak.Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı kapsamında "İş'te Anne Projesi" hayata geçirildi.Çalışmak isteyen anneleri iş gücü piyasasına kazandıracak proje kapsamında, İŞKUR, çalışmak isteyen kadınları mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programlarına yönlendirecek.Projeden yararlanan kadınlara kursa veya programa gittikleri günler için günlük 70 lira ödenecek. Ayrıca eğitim süresince katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primleri İŞKUR tarafından karşılanarak sağlık hizmetlerinden düzenli faydalanmaları sağlanacak.Sanayi sektöründe, mesleki eğitim kurslarında ve imalat sektöründeki mesleklerde düzenlenen işbaşı eğitim programlarına katılan ve 2-5 yaş arasındaki çocuğu kreşe veya gündüz bakım evine devam eden kadınlar kurs veya program süresince aylık 400 lira bakım desteği alabilecek.Projeden yararlanmak isteyen kadınların Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hayata geçirdiği "İş'te Anne Projesi" ile anneler istihdamla buluşacak.Sivas Çalışma ve İş Kurumu...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) hayata geçirdiği "İş'te Anne Projesi" ile anneler istihdamla buluşacak.

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı kapsamında "İş'te Anne Projesi" hayata geçirildi.

Çalışmak isteyen anneleri iş gücü piyasasına kazandıracak proje kapsamında, İŞKUR, çalışmak isteyen kadınları mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programlarına yönlendirecek.

Projeden yararlanan kadınlara kursa veya programa gittikleri günler için günlük 70 lira ödenecek. Ayrıca eğitim süresince katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primleri İŞKUR tarafından karşılanarak sağlık hizmetlerinden düzenli faydalanmaları sağlanacak.

Sanayi sektöründe, mesleki eğitim kurslarında ve imalat sektöründeki mesleklerde düzenlenen işbaşı eğitim programlarına katılan ve 2-5 yaş arasındaki çocuğu kreşe veya gündüz bakım evine devam eden kadınlar kurs veya program süresince aylık 400 lira bakım desteği alabilecek.

Projeden yararlanmak isteyen kadınların Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapması gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.