pendik escort bayan
ak

İstanbul’un Fethinin 564. Yıl Dönümü

30.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 30.05.2017 - 13:58
 

İstanbul’un Fethinin 564. Yıl Dönümü

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde, İstanbul'un fethinin 564. yılı düzenlenen programla kutlandı. Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde, İstanbul'un fethinin 564. yılı düzenlenen programla kutlandı. Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda düzenlenen kutlama programında öğrenciler, İstanbul'un fethini konu alan şiirler okudu, şarkılar söyledi.Programda yer alan fetih manzumesi, fetih oratoryosu, şiir dinletisi, Fatih Draması ve fetih marşları seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. Kutlama programının sonunda Büyükşehir Belediyesi mehter takımı konser verdi. Programda konuşan okulun müdürü Özlem Atik, "564 yıldır yanan bu meşale 15 Temmuz'da söndürülmeye çalışıldı. Ancak 21 yaşındaki genç Fatih'in torunları Kahramankazanlılar, verdikleri mücadeleyle bu vatan topraklarını hainlere bırakmadı. 29 Mayıs 1453 yılında gemileri karadan yürüten bu millet, 15 Temmuz'da da tankları karadan yürütmeyerek bir destan daha yazdı.'' ifadelerini kullandı.Kutlama programına, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Doğan, öğrenciler ve veliler katıldı.
ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde, İstanbul'un fethinin 564. yılı düzenlenen programla kutlandı. Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde, İstanbul'un fethinin 564. yılı düzenlenen programla kutlandı.

Kahramankazan Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından okulun konferans salonunda düzenlenen kutlama programında öğrenciler, İstanbul'un fethini konu alan şiirler okudu, şarkılar söyledi.

Programda yer alan fetih manzumesi, fetih oratoryosu, şiir dinletisi, Fatih Draması ve fetih marşları seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Kutlama programının sonunda Büyükşehir Belediyesi mehter takımı konser verdi.

Programda konuşan okulun müdürü Özlem Atik, "564 yıldır yanan bu meşale 15 Temmuz'da söndürülmeye çalışıldı. Ancak 21 yaşındaki genç Fatih'in torunları Kahramankazanlılar, verdikleri mücadeleyle bu vatan topraklarını hainlere bırakmadı. 29 Mayıs 1453 yılında gemileri karadan yürüten bu millet, 15 Temmuz'da da tankları karadan yürütmeyerek bir destan daha yazdı.'' ifadelerini kullandı.

Kutlama programına, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Doğan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.