pendik escort bayan
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

01.01.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.01.2017 - 13:43
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

- Gençlerbirliği Kulübü saldırıyı kınadı

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.Başkent ekibinin internet sitesinden "Başımız sağ olsun" başlığıyla yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:"Yeni yıla girmenin heyecanını yaşadığımız ilk saatlerde İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübünde, silahlı saldırı gerçekleştiğini ve ilk açıklamaya göre 39 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Masum insanları hedef alan bu tarz saldırıları bir kez daha lanetliyoruz."
- Gençlerbirliği Kulübü saldırıyı kınadı

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.

Başkent ekibinin internet sitesinden "Başımız sağ olsun" başlığıyla yayımlanan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"Yeni yıla girmenin heyecanını yaşadığımız ilk saatlerde İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübünde, silahlı saldırı gerçekleştiğini ve ilk açıklamaya göre 39 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Masum insanları hedef alan bu tarz saldırıları bir kez daha lanetliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.