pendik escort bayan
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

16.12.2016 - 17:13, Güncelleme: 16.12.2016 - 17:13
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman işletme Müdürlüğü personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti....

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman işletme Müdürlüğü personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Beypazarı Orman İşletme Müdürü Adem Parlak ve müdürlük personeli, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polisler için taziyelerini sundu. Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılarda acil şifalar temennisinde bulunan Parlak, terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını dile getirdi. Emniyet Müdür Vekili Burhan Güçlü de acılarını paylaşan ve ortak olan herkese teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Orman işletme Müdürlüğü personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti....

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman işletme Müdürlüğü personeli, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Beypazarı Orman İşletme Müdürü Adem Parlak ve müdürlük personeli, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polisler için taziyelerini sundu.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılarda acil şifalar temennisinde bulunan Parlak, terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını dile getirdi.

Emniyet Müdür Vekili Burhan Güçlü de acılarını paylaşan ve ortak olan herkese teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.