pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

16.12.2016 - 15:28, Güncelleme: 16.12.2016 - 15:28
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

KONYA (AA) - Beyşehir'de faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü...

KONYA (AA) - Beyşehir'de faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.Son günlerde artan terör olaylarını lanetlediklerini belirten Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, şehit olan emniyet görevlilerine Allah'tan rahmet diledi.Ziyaret sonrası Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini kaydetti.Gül, "Eli kanlı terör örgütü, yapmış olduğu saldırılarla ülkemizin bekasını ve milletimizin huzurunu bozmayı amaçlamaktadır. Bu kanlı terör örgütü ve onun arkasındakiler, şunu iyi bilsinler ki bu topraklar sahipsiz değildir. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." şeklinde konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir'de faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü...

KONYA (AA) - Beyşehir'de faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Son günlerde artan terör olaylarını lanetlediklerini belirten Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, şehit olan emniyet görevlilerine Allah'tan rahmet diledi.

Ziyaret sonrası Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini kaydetti.

Gül, "Eli kanlı terör örgütü, yapmış olduğu saldırılarla ülkemizin bekasını ve milletimizin huzurunu bozmayı amaçlamaktadır. Bu kanlı terör örgütü ve onun arkasındakiler, şunu iyi bilsinler ki bu topraklar sahipsiz değildir. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.