pendik escort bayan
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

13.12.2016 - 12:38, Güncelleme: 13.12.2016 - 12:38
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu- İlçe Emniyet Müdürü Okur: - "Devletin güvenliği ve bekasından sadece güvenlik güçleri sorumlu değildir. Biz 80 milyonluk aileyiz"

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. İstanbul'daki terör saldırısının ardından polislere destek vermek isteyen Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedrettin Sarıkaya, Genel Sekreteri Niyazi Düğer ile dernek mensupları, Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.İlçe Emniyet Müdürü Soner Okur'u makamında ziyaret ederek, taziyelerini sunan dernek üyeleri, İstanbul'daki saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi. Dernek Başkanı Sarıkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, terör saldırısına tepki göstererek, "Yaşanan terör saldırıları sonucunda gözlerimiz yaşlı fakat geleceğe ümitle bakıyoruz, büyük Türkiye hedefimiz gerçekleşecek ve buna kimse engel olamayacaktır, terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz." dedi.Niyazi Düğer ise polisin iyi gününde de kara gününde de yanında olduklarını dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürü Okur da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, "Devletin güvenliği ve bekasından sadece güvenlik güçleri sorumlu değildir. Biz, 80 milyonluk aileyiz. Ülkemizin güvenliği ve bekası için sadece üniforma giyenler bu ülkeyi savunmuyor. 15 Temmuz'da bunu gördük, biz 80 milyonuz." diye konuştu.Ziyarette, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu.- İlkokul öğrencileri de polisleri ziyaret etti Bu arada Şereflikoçhisar'da ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan bir grup da İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip polislere karanfil verip başsağlığı diledi.Ziyaret sırasında denetmeme için İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Abdullah Tombul, öğrencilerle sohbet edip ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu- İlçe Emniyet Müdürü Okur: - "Devletin güvenliği ve bekasından sadece güvenlik güçleri sorumlu değildir. Biz 80 milyonluk aileyiz"

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'daki terör saldırısının ardından polislere destek vermek isteyen Şereflikoçhisar İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedrettin Sarıkaya, Genel Sekreteri Niyazi Düğer ile dernek mensupları, Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Soner Okur'u makamında ziyaret ederek, taziyelerini sunan dernek üyeleri, İstanbul'daki saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

Dernek Başkanı Sarıkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, terör saldırısına tepki göstererek, "Yaşanan terör saldırıları sonucunda gözlerimiz yaşlı fakat geleceğe ümitle bakıyoruz, büyük Türkiye hedefimiz gerçekleşecek ve buna kimse engel olamayacaktır, terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz." dedi.

Niyazi Düğer ise polisin iyi gününde de kara gününde de yanında olduklarını dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Okur da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, "Devletin güvenliği ve bekasından sadece güvenlik güçleri sorumlu değildir. Biz, 80 milyonluk aileyiz. Ülkemizin güvenliği ve bekası için sadece üniforma giyenler bu ülkeyi savunmuyor. 15 Temmuz'da bunu gördük, biz 80 milyonuz." diye konuştu.

Ziyarette, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu.

- İlkokul öğrencileri de polisleri ziyaret etti

Bu arada Şereflikoçhisar'da ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan bir grup da İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip polislere karanfil verip başsağlığı diledi.

Ziyaret sırasında denetmeme için İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Abdullah Tombul, öğrencilerle sohbet edip ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.