pendik escort bayan
ak

İstanbul'daki Sağanak

28.07.2017 - 19:48, Güncelleme: 28.07.2017 - 19:48
 

İstanbul'daki Sağanak

Ataşehir'de, yağış sebebiyle zarara uğrayan vatandaşlar hasar tespiti için Zabıta Müdürlüğüne başvurabilecek

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de, yağış sebebiyle zarara uğrayan vatandaşların hasar tespiti için Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurabileceği bildirildi.Ataşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hasar tespitleri için Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne dilekçeyle başvuran vatandaşlar ayrıca, şikayetlerini 216 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezine iletebilecekler.Dilekçelerin Zabıta Müdürlüğü tarafından kaymakamlığa ve belediye birimlerine iletilip müracaat sahiplerine bilgi verileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Ataşehir’de 80 ev ve apartmanın çatısı uçarken, 60 ağaç ve elektrik direği devrildi, iki caminin minaresi yıkıldı ve 400 civarında ev de zarar gördü. 20 araç üzerine devrilen ağaç ve elektrik direği sebebiyle hasara uğradı. Yağışın hemen sonrasında başlatılan çalışmalarda, su basan 80 civarında evin su tahliyesi gerçekleştirildi. İtfaiye ile ortak yürütülen çalışmalarda tehlike arz eden yüksek çatılara müdahalede bulunuldu. Zabıta Müdürlüğü’ne toplam 405 şikayet iletilirken, yaşanan zarar sebebiyle 114 dilekçe başvurusu alındı."Açıklamada, yağıştan en çok Örnek, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Kayışdağı, Esatpaşa, Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin etkilendiği belirtilerek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, özellikle engelli ve yaşlılarla ilgili acil durumlara müdahale edip yiyecek yardımı yaptığı belirtildi.Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerine bağlı ekiplerin yollara ve bina önlerine dökülen moloz parçalarını ve devrilen ağaçları temizlemeye devam ettiği aktarılan açıklamada, "Temizlik İşleri’nin 220, Fen İşleri’nin 122 personel ve onlarca araçla katıldığı çalışmalara Zabıta Müdürlüğü de 13 ekibiyle destek veriyor." denildi.
Ataşehir'de, yağış sebebiyle zarara uğrayan vatandaşlar hasar tespiti için Zabıta Müdürlüğüne başvurabilecek

İSTANBUL (AA) - Ataşehir'de, yağış sebebiyle zarara uğrayan vatandaşların hasar tespiti için Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurabileceği bildirildi.

Ataşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hasar tespitleri için Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne dilekçeyle başvuran vatandaşlar ayrıca, şikayetlerini 216 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezine iletebilecekler.

Dilekçelerin Zabıta Müdürlüğü tarafından kaymakamlığa ve belediye birimlerine iletilip müracaat sahiplerine bilgi verileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ataşehir’de 80 ev ve apartmanın çatısı uçarken, 60 ağaç ve elektrik direği devrildi, iki caminin minaresi yıkıldı ve 400 civarında ev de zarar gördü. 20 araç üzerine devrilen ağaç ve elektrik direği sebebiyle hasara uğradı. Yağışın hemen sonrasında başlatılan çalışmalarda, su basan 80 civarında evin su tahliyesi gerçekleştirildi. İtfaiye ile ortak yürütülen çalışmalarda tehlike arz eden yüksek çatılara müdahalede bulunuldu. Zabıta Müdürlüğü’ne toplam 405 şikayet iletilirken, yaşanan zarar sebebiyle 114 dilekçe başvurusu alındı."

Açıklamada, yağıştan en çok Örnek, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Kayışdağı, Esatpaşa, Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin etkilendiği belirtilerek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, özellikle engelli ve yaşlılarla ilgili acil durumlara müdahale edip yiyecek yardımı yaptığı belirtildi.

Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerine bağlı ekiplerin yollara ve bina önlerine dökülen moloz parçalarını ve devrilen ağaçları temizlemeye devam ettiği aktarılan açıklamada, "Temizlik İşleri’nin 220, Fen İşleri’nin 122 personel ve onlarca araçla katıldığı çalışmalara Zabıta Müdürlüğü de 13 ekibiyle destek veriyor." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.