pendik escort bayan
ak

İstanbul'daki Helikopter Kazası

26.11.2018 - 22:43, Güncelleme: 26.11.2018 - 22:43
 

İstanbul'daki Helikopter Kazası

Sancaktepe'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerden ikisinin Ankara'daki babaevine Türk bayrağı asıldı

ANKARA (AA) - İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 2 askerin babaevine Türk bayrağı asıldı.Sancaktepe'de sabah saatlerinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ve Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli'nin, Ankara'nın Çankaya ve Yenimahalle ilçelerindeki evlerinin bulunduğu alana taziye çadırları kuruldu. Ayrıca şehitlerin evlerine ve çevredeki binalara Türk bayrakları asıldı. Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve beraberindekiler, aileleri ziyaret ederek taziyelerini iletti.
Sancaktepe'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerden ikisinin Ankara'daki babaevine Türk bayrağı asıldı

ANKARA (AA) - İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 2 askerin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Sancaktepe'de sabah saatlerinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerden Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ve Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli'nin, Ankara'nın Çankaya ve Yenimahalle ilçelerindeki evlerinin bulunduğu alana taziye çadırları kuruldu.

Ayrıca şehitlerin evlerine ve çevredeki binalara Türk bayrakları asıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve beraberindekiler, aileleri ziyaret ederek taziyelerini iletti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.