pendik escort bayan
ak

İstanbul'da Yaşayan Çankırılıların Memleket Ziyareti

22.08.2017 - 19:38, Güncelleme: 22.08.2017 - 19:38
 

İstanbul'da Yaşayan Çankırılıların Memleket Ziyareti

ÇANKIRI (AA) - Beykoz Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma (BEYÇANDER) ve Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Çankırı gezisinde, İstanbullu...

ÇANKIRI (AA) - Beykoz Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma (BEYÇANDER) ve Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Çankırı gezisinde, İstanbullu Çankırılılar memleketlerinde hasret giderdi.İstanbul'dan gelen yaklaşık 50 Çankırılı, 5 bin yıllık Tuz Mağarası, Ilgaz Dağı, Çankırı Kalesi, Taşmescidi, Emin Karatekin Türbesi, Orta Höyük Yeraltı Şehri, şaşırtıcı hikayesiyle Asker Balıkları, Roma döneminden kalma Sakalin Kayalıkları, Osmanlı eseri tarihi Çankırı Çamaşırhanesi, Buğday Pazarı, Çivitcioğlu Medresesi, Çankırı Müzesi ve Uçak Çocuk Kütüphanesini rehber eşliğinde gezdi. Ayrıca geziye katılanlar Çankırı'nın yöresel yemeklerini tatma ve Yaren Kültürünü memleketlerinde yeniden yaşama imkanı buldu.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, hemşerilerinin şehre yaptığı kültür gezisinden ve BEYÇANDER’in Çankırı kültürünü İstanbul’da tanıtma çabalarından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, şehrin tarihi, kültürel değeri ve mimari değişimiyle ilgili bilgi verdi.Geziye İstanbullu Çankırılıların yanı sıra Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mithat Güner, BEYÇANDER Başkanı Bilal Karabacak da katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Beykoz Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma (BEYÇANDER) ve Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Çankırı gezisinde, İstanbullu...

ÇANKIRI (AA) - Beykoz Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma (BEYÇANDER) ve Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen Çankırı gezisinde, İstanbullu Çankırılılar memleketlerinde hasret giderdi.

İstanbul'dan gelen yaklaşık 50 Çankırılı, 5 bin yıllık Tuz Mağarası, Ilgaz Dağı, Çankırı Kalesi, Taşmescidi, Emin Karatekin Türbesi, Orta Höyük Yeraltı Şehri, şaşırtıcı hikayesiyle Asker Balıkları, Roma döneminden kalma Sakalin Kayalıkları, Osmanlı eseri tarihi Çankırı Çamaşırhanesi, Buğday Pazarı, Çivitcioğlu Medresesi, Çankırı Müzesi ve Uçak Çocuk Kütüphanesini rehber eşliğinde gezdi.

Ayrıca geziye katılanlar Çankırı'nın yöresel yemeklerini tatma ve Yaren Kültürünü memleketlerinde yeniden yaşama imkanı buldu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, hemşerilerinin şehre yaptığı kültür gezisinden ve BEYÇANDER’in Çankırı kültürünü İstanbul’da tanıtma çabalarından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, şehrin tarihi, kültürel değeri ve mimari değişimiyle ilgili bilgi verdi.

Geziye İstanbullu Çankırılıların yanı sıra Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mithat Güner, BEYÇANDER Başkanı Bilal Karabacak da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.