pendik escort bayan
ak

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

18.12.2016 - 15:38, Güncelleme: 18.12.2016 - 15:38
 

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle Ankara'nın Polatlı ilçesinde yürüyüş gerçekleştirildi

ANKARA (AA) - İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle Polatlı ilçesinde "Teröre Karşı Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü" düzenlendi. İlçedeki siyasi parti, oda ve dernek başkanları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin de yer aldığı çok sayıda vatandaş, terör olaylarını kınadı.Yürüyüşe katılanlar Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra, şehitler için Çarşı Cami İmamı Süleyman Ömür, Kur'an-ı Kerim okudu.Terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Polatlı Tüm Şehit Aileleri Derneği Başkanı Savaş Dinçer, teröre karşı en iyi cevabın siyasi kimliklerin bir kenara bırakılarak ortak tavır sergilenmesi olduğunu söyledi. Dinçer, "Bilinmelidir ki Türk milletinin birliği dirliği, kardeşliğini bozmaya yönelik tüm haince girişimler, yine Türk milletinin üstün feraseti ve güçlü sağ duyusuyla bertaraf edilmeye mahkumdur. Hangi terör örgütü olursa olsun bu saldırıyı yapanlar bilsinler ki bu olaylar aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacak, bilakis daha da güçlendirecektir." dedi. Yürüyüşe Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Jandarma Komutanı Binbaşı Özcan Demirel, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, CHP İlçe Başkanı Selami Ovacık, Belediye Meclisi üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, STK başkanları ve yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ellerinde bayraklarla katıldı.
İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle Ankara'nın Polatlı ilçesinde yürüyüş gerçekleştirildi

ANKARA (AA) - İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırıları nedeniyle Polatlı ilçesinde "Teröre Karşı Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü" düzenlendi.

İlçedeki siyasi parti, oda ve dernek başkanları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin de yer aldığı çok sayıda vatandaş, terör olaylarını kınadı.

Yürüyüşe katılanlar Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra, şehitler için Çarşı Cami İmamı Süleyman Ömür, Kur'an-ı Kerim okudu.

Terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını vurgulayan Polatlı Tüm Şehit Aileleri Derneği Başkanı Savaş Dinçer, teröre karşı en iyi cevabın siyasi kimliklerin bir kenara bırakılarak ortak tavır sergilenmesi olduğunu söyledi.

Dinçer, "Bilinmelidir ki Türk milletinin birliği dirliği, kardeşliğini bozmaya yönelik tüm haince girişimler, yine Türk milletinin üstün feraseti ve güçlü sağ duyusuyla bertaraf edilmeye mahkumdur. Hangi terör örgütü olursa olsun bu saldırıyı yapanlar bilsinler ki bu olaylar aziz milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacak, bilakis daha da güçlendirecektir." dedi.

Yürüyüşe Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Jandarma Komutanı Binbaşı Özcan Demirel, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, MHP İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, CHP İlçe Başkanı Selami Ovacık, Belediye Meclisi üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, STK başkanları ve yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş ellerinde bayraklarla katıldı.

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

İstanbul Ve Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.