pendik escort bayan
ak

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Mark Plant'ı Ağırlayacak

Spor 12.11.2018 - 13:08, Güncelleme: 12.11.2018 - 13:08
 

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Mark Plant'ı Ağırlayacak

Küresel Kalkınma Merkezi (CGD) Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde "Düşük Gelirli Ülkelerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Finansmanı" konulu bir konferans verecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Üniversitesi, yarın Küresel Kalkınma Merkezi (CGD) Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant'ı ağırlayacak. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, CGD Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sanayi Politikaları ve Kalkınma Merkezi'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelecek.Plant, yarın İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce yerleşkesinde "Düşük Gelirli Ülkelerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Finansmanı" başlıklı bir konferans verecek. CGD Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü olarak görev yapan Mark Plant, ayrıca Virginia Üniversitesi'nde ekonomi profesörü olarak dersler veriyor. Plant, CGD'ye atanmadan önce İnsan Kaynakları Direktörü olduğu Uluslararası Para Fonu'nda (IMF) Afrika Departmanı'nın Müdür Yardımcılığı ve yine IMF'nin Çok Taraflı Borç Azaltımı Girişimi (MDRI) ve Ağır Borçlu Yoksul Ülkeler hakkındaki çalışmaları da dahil olmak üzere düşük gelirli ülkelere yönelik politikalarını denetleyen Strateji, Politika ve Değerlendirme Dairesi'nde bir dizi üst düzey görevde bulundu. Plant, IMF'ye katılmadan önce ABD Ticaret Bakanlığı ve General Motors Corporation'da da üst düzey görevler yaptı.
Küresel Kalkınma Merkezi (CGD) Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde "Düşük Gelirli Ülkelerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Finansmanı" konulu bir konferans verecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Üniversitesi, yarın Küresel Kalkınma Merkezi (CGD) Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant'ı ağırlayacak.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, CGD Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü Mark Plant, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sanayi Politikaları ve Kalkınma Merkezi'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelecek.

Plant, yarın İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce yerleşkesinde "Düşük Gelirli Ülkelerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Finansmanı" başlıklı bir konferans verecek.

CGD Kıdemli Politika Yöneticisi ve Kalkınma Finansmanı Direktörü olarak görev yapan Mark Plant, ayrıca Virginia Üniversitesi'nde ekonomi profesörü olarak dersler veriyor.

Plant, CGD'ye atanmadan önce İnsan Kaynakları Direktörü olduğu Uluslararası Para Fonu'nda (IMF) Afrika Departmanı'nın Müdür Yardımcılığı ve yine IMF'nin Çok Taraflı Borç Azaltımı Girişimi (MDRI) ve Ağır Borçlu Yoksul Ülkeler hakkındaki çalışmaları da dahil olmak üzere düşük gelirli ülkelere yönelik politikalarını denetleyen Strateji, Politika ve Değerlendirme Dairesi'nde bir dizi üst düzey görevde bulundu.

Plant, IMF'ye katılmadan önce ABD Ticaret Bakanlığı ve General Motors Corporation'da da üst düzey görevler yaptı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.