pendik escort bayan
ak

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Yönelik İhlallerine Tepkiler

24.07.2017 - 10:33, Güncelleme: 24.07.2017 - 10:33
 

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Yönelik İhlallerine Tepkiler

KIRIKKALE (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden siyonist...

KIRIKKALE (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden siyonist İsrail'in küstahlığına devam ettiğini belirtti.Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Müslümanları Mescid-i Aska'ya sokmamak için elinden geleni yaptığını ve istediği zaman ezanı susturduğunu, istediği zaman da Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmesini yasakladığını anlattı.Filistin'de olup biteni yakinen takip ettiklerini ve terörist İsrail'in yaptıkları karşısında duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:"Kardeşliğin gereği olarak da tüm Müslümanları bu konuyla ilgili onurlu bir tutum ve davranış sergilemeye davet etmekten geri kalmayacağız. İslam ülkelerinin terörist İsrail ile ilişkilerini normal hale getirmesini, sürdürmesini ve geliştirmesini onaylamıyoruz. Müslümanlar birlikte hareket ettiğinde küstah İsrail'in ne kadar çaresiz kalacağını da biliyoruz. Siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin politikasının Müslümanların parçalanmışlığına endeksli olduğunun farkındayız. İsrail er ya da geç yaptıklarının hesabını verecektir."
KIRIKKALE (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden siyonist...

KIRIKKALE (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, var olduğu günden beri İslam ülkelerine terör ihraç eden siyonist İsrail'in küstahlığına devam ettiğini belirtti.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Müslümanları Mescid-i Aska'ya sokmamak için elinden geleni yaptığını ve istediği zaman ezanı susturduğunu, istediği zaman da Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmesini yasakladığını anlattı.

Filistin'de olup biteni yakinen takip ettiklerini ve terörist İsrail'in yaptıkları karşısında duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Kardeşliğin gereği olarak da tüm Müslümanları bu konuyla ilgili onurlu bir tutum ve davranış sergilemeye davet etmekten geri kalmayacağız. İslam ülkelerinin terörist İsrail ile ilişkilerini normal hale getirmesini, sürdürmesini ve geliştirmesini onaylamıyoruz. Müslümanlar birlikte hareket ettiğinde küstah İsrail'in ne kadar çaresiz kalacağını da biliyoruz. Siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin politikasının Müslümanların parçalanmışlığına endeksli olduğunun farkındayız. İsrail er ya da geç yaptıklarının hesabını verecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.