pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

16.05.2018 - 14:53, Güncelleme: 16.05.2018 - 14:53
 

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik düzenlediği katliamda şehit düşenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Kurşunlu Camisi önünde bir araya gelen vatandaşlara, İlçe Müftüsü Talat İlbahar tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.İlbahar, buradaki konuşmasında, Kudüs'ün Osmanlı topraklarından ayrılmasının ardından en sıkıntılı günlerini yaşadığını belirtti.Mescid-i Aksa'nın Müslümanların ilk kıblesi olduğunu anımsatan İlbahar, İsrail askerlerince Filistinlilere yapılan saldırıları kendilerine yapılmış gibi hissettiklerini dile getirdi.İlbahar, "Müslümanların ilk kıblesi ve Hazreti Muhammed (S.A.V)'in Miraç yolculuğuna çıktığı yer olan Mescid-i Aksa'ya ev sahipliği yapan Kudüs, Osmanlı egemenliğinden çıktığından beri en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Silahsız, masum Filistinliler yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden şehit ediliyor. Filistinlilere yapılan saldırıyı kendimize yapılmış gibi hissediyoruz." dedi.Kılınan namazının ardından Filistinli Müslümanlar için toplu halde dua edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir ilçesinde, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, duruma tepki gösteren Filistinlilere yönelik düzenlediği katliamda şehit düşenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kurşunlu Camisi önünde bir araya gelen vatandaşlara, İlçe Müftüsü Talat İlbahar tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.

İlbahar, buradaki konuşmasında, Kudüs'ün Osmanlı topraklarından ayrılmasının ardından en sıkıntılı günlerini yaşadığını belirtti.

Mescid-i Aksa'nın Müslümanların ilk kıblesi olduğunu anımsatan İlbahar, İsrail askerlerince Filistinlilere yapılan saldırıları kendilerine yapılmış gibi hissettiklerini dile getirdi.

İlbahar, "Müslümanların ilk kıblesi ve Hazreti Muhammed (S.A.V)'in Miraç yolculuğuna çıktığı yer olan Mescid-i Aksa'ya ev sahipliği yapan Kudüs, Osmanlı egemenliğinden çıktığından beri en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Silahsız, masum Filistinliler yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden şehit ediliyor. Filistinlilere yapılan saldırıyı kendimize yapılmış gibi hissediyoruz." dedi.

Kılınan namazının ardından Filistinli Müslümanlar için toplu halde dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.