pendik escort bayan
ak

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

15.05.2018 - 19:28, Güncelleme: 15.05.2018 - 19:28
 

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

Eskişehir'de, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

ESKİŞEHİR (AA) - İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için Eskişehir'de gıyabi cenaze namazı kılındı.Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından Alaaddin Camisi'nde düzenlenen programa, bazı partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Dua edilmesinin ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Musa Karadaş, burada yaptığı konuşmada, ABD'nin ve İsrail'in Filistin'de uyguladığı hukuksuz kararlara ve uygulamalara karşı çıktıklarını söyledi.Herkesi, İsrail'in attığı hukuksuz adımları ve işgalini durdurmaya çağırdıklarını vurgulayan Karadaş, şöyle konuştu:"Dünyanın her yerindeki Müslümanlar tepkisini açıkça göstermelidir. Bütün İslam ülkeleri İsrail'in büyükelçiliklerini, konsolosluklarını topraklarından kovmalıdır. Mavi Marmara anlaşması en kısa zamanda iptal edilmeli ve İsrail uluslararası arenada yalnızlaştırılmalıdır. Her ramazan ayında Filistin'deki zulmünü artıran İsrail'e karşı bizler de ramazan ayı boyunca sesimizi yükselteceğiz ve nöbette kalmaya devam edeceğiz."Grup, konuşmanın ardından Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'ne yürüdü.
Eskişehir'de, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

ESKİŞEHİR (AA) - İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için Eskişehir'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından Alaaddin Camisi'nde düzenlenen programa, bazı partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Dua edilmesinin ardından Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Eskişehir İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Musa Karadaş, burada yaptığı konuşmada, ABD'nin ve İsrail'in Filistin'de uyguladığı hukuksuz kararlara ve uygulamalara karşı çıktıklarını söyledi.

Herkesi, İsrail'in attığı hukuksuz adımları ve işgalini durdurmaya çağırdıklarını vurgulayan Karadaş, şöyle konuştu:

"Dünyanın her yerindeki Müslümanlar tepkisini açıkça göstermelidir. Bütün İslam ülkeleri İsrail'in büyükelçiliklerini, konsolosluklarını topraklarından kovmalıdır. Mavi Marmara anlaşması en kısa zamanda iptal edilmeli ve İsrail uluslararası arenada yalnızlaştırılmalıdır. Her ramazan ayında Filistin'deki zulmünü artıran İsrail'e karşı bizler de ramazan ayı boyunca sesimizi yükselteceğiz ve nöbette kalmaya devam edeceğiz."

Grup, konuşmanın ardından Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'ne yürüdü.

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.