pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İsrail'e 'Mescid-i Aksa' Tepkisi

31.10.2014 - 18:21, Güncelleme: 31.10.2014 - 18:21
 

İsrail'e 'Mescid-i Aksa' Tepkisi

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde bir araya gelen çeşitli STK'lar, Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılmasını protesto etti.

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde bir araya gelen çeşitli sivili toplum kuruluşları, Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılmasını protesto etti.     Anadolu Gençlik Derneği, Saadet Partisi, Eğitim Bir-Sen ve Sağlık-Sen ile birlikte kentte faaliyet gösteren bazı sivili toplum kuruluşları öğle saatlerinde kent meydanında toplanarak, İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasına tepki gösterdi. Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan grup, 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı. Yaklaşık 100 kişilik grup adına basın bildirisini okuyan Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi Başkanı Bülent Şimşek, "İsrail'in bu cüretinin arkasında İslam aleminin parçalanmışlığından aldığı cesaret vardır. Kendisi ile yapılan her ateşkesin ardından bu terör devleti yeni bir gerekçe bularak ya da uydurarak zulümlerine yeni bir zulüm eklemektedir. Çünkü zulüm İsrail'in varlık sebebidir. Terör devleti İsrail'in hedefi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı yıkmak ve yerine sözde yeniden Süleyman Mabedi'ni inşa etmektir. Şimdi İsrail yaşanan karışıklığı bahane ederek hem Filistin halkına karşı yeni bir zulme girişecektir, hem de Mescid-i Aksa'nın yıkımına giden yolda yeni adımlar atacaktır. Biz Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu coğrafyaya barış ve huzur ancak İslam Birliği'inin kurulması, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşması ve İsrail'in işgal ettiği topraklardan kovulması ile geri gelecektir" dedi. - Sivas
Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde bir araya gelen çeşitli STK'lar, Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılmasını protesto etti.

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde bir araya gelen çeşitli sivili toplum kuruluşları, Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın İsrail tarafından ibadete kapatılmasını protesto etti.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği, Saadet Partisi, Eğitim Bir-Sen ve Sağlık-Sen ile birlikte kentte faaliyet gösteren bazı sivili toplum kuruluşları öğle saatlerinde kent meydanında toplanarak, İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmasına tepki gösterdi. Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan grup, 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı. Yaklaşık 100 kişilik grup adına basın bildirisini okuyan Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi Başkanı Bülent Şimşek, "İsrail'in bu cüretinin arkasında İslam aleminin parçalanmışlığından aldığı cesaret vardır. Kendisi ile yapılan her ateşkesin ardından bu terör devleti yeni bir gerekçe bularak ya da uydurarak zulümlerine yeni bir zulüm eklemektedir. Çünkü zulüm İsrail'in varlık sebebidir. Terör devleti İsrail'in hedefi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı yıkmak ve yerine sözde yeniden Süleyman Mabedi'ni inşa etmektir. Şimdi İsrail yaşanan karışıklığı bahane ederek hem Filistin halkına karşı yeni bir zulme girişecektir, hem de Mescid-i Aksa'nın yıkımına giden yolda yeni adımlar atacaktır. Biz Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu coğrafyaya barış ve huzur ancak İslam Birliği'inin kurulması, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşması ve İsrail'in işgal ettiği topraklardan kovulması ile geri gelecektir" dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.