pendik escort bayan
ak

Isparta'da Askeri Uçağın Düşmesi

17.01.2018 - 16:18, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:18
 

Isparta'da Askeri Uçağın Düşmesi

Kazada şehit olan Teknisyen Kıdemli Astsubay Başçavuş Arlı'nın eşine acı haber verildi- Şehit Arlı'nın emekliliğine bir ay kaldığı öğrenildi

ESKİŞEHİR (AA) - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde CN-235 CASA tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 3 askerden Teknisyen Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Faruk Arlı'nın, Eskişehir'de yaşayan eşine acı haber ulaştı.Şehit Arlı'nın (39) şehadet haberi, Sümer Mahallesi Özkal Sokak'ta yaşayan eşi Berna Arlı'ya askeri yetkililerce verildi. Acı haberin ardından şehidin evine Türk bayrağı asıldı.Emekliliğine bir ay kaldığı öğrenilen Arlı'nın, Ömer (4) ve Duru (8) adında 2 çocuğunun bulunduğu belirtildi.
Kazada şehit olan Teknisyen Kıdemli Astsubay Başçavuş Arlı'nın eşine acı haber verildi- Şehit Arlı'nın emekliliğine bir ay kaldığı öğrenildi

ESKİŞEHİR (AA) - Isparta'nın Yalvaç ilçesinde CN-235 CASA tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 3 askerden Teknisyen Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Faruk Arlı'nın, Eskişehir'de yaşayan eşine acı haber ulaştı.

Şehit Arlı'nın (39) şehadet haberi, Sümer Mahallesi Özkal Sokak'ta yaşayan eşi Berna Arlı'ya askeri yetkililerce verildi. Acı haberin ardından şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Emekliliğine bir ay kaldığı öğrenilen Arlı'nın, Ömer (4) ve Duru (8) adında 2 çocuğunun bulunduğu belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.