pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İslam Ülkelerinden Fotoğrafçılar Beyşehir'de

24.09.2016 - 12:48, Güncelleme: 24.09.2016 - 12:48
 

İslam Ülkelerinden Fotoğrafçılar Beyşehir'de

KONYA (AA) - İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya etkinlikleri kapsamında 30 ülkeden Konya'ya gelen fotoğrafçılar Beyşehir'de doğal ve tarihi mekanları...

KONYA (AA) - İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya etkinlikleri kapsamında 30 ülkeden Konya'ya gelen fotoğrafçılar Beyşehir'de doğal ve tarihi mekanları gezdi.Beyşehirli Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 İslam ülkesinden 88 fotoğrafçıyı Beyşehird'e ağırladıklarını söyledi.Fotoğrafçılar arasında Türkiye'den de önemli isimlerin yer aldığına dikkati çeken Bilir, organizasyonun amacının ülkeleri bir araya getirmek, bu ülkeler arasında yeni sanat köprüleri oluşturmak olduğunu ifade etti.Fotoğrafçılar göl çevresinde balıkçı tekneleri ile ilçenin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.
KONYA (AA) - İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya etkinlikleri kapsamında 30 ülkeden Konya'ya gelen fotoğrafçılar Beyşehir'de doğal ve tarihi mekanları...

KONYA (AA) - İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya etkinlikleri kapsamında 30 ülkeden Konya'ya gelen fotoğrafçılar Beyşehir'de doğal ve tarihi mekanları gezdi.

Beyşehirli Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 İslam ülkesinden 88 fotoğrafçıyı Beyşehird'e ağırladıklarını söyledi.

Fotoğrafçılar arasında Türkiye'den de önemli isimlerin yer aldığına dikkati çeken Bilir, organizasyonun amacının ülkeleri bir araya getirmek, bu ülkeler arasında yeni sanat köprüleri oluşturmak olduğunu ifade etti.

Fotoğrafçılar göl çevresinde balıkçı tekneleri ile ilçenin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.