pendik escort bayan
ak

İslam Tarihi Yazarı Köksal Anıldı

Siyaset 30.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 30.11.2016 - 15:58
 

İslam Tarihi Yazarı Köksal Anıldı

KYK Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kullanan öğrenciler, İslam tarihi yazarı, şair, mutasavvıf Köksal'ı vefatının 18'inci yıl dönümünde andı

ANKARA (AA) - İslam tarihi yazarı, şair, mutasavvıf Mustafa Asım Köksal, vefatının 18'inci yıl dönümünde anıldı. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il müdürlüğünce Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Vefa Günleri kapsamında düzenlenen anma programında Köksal'ı, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu anlattı.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Döngeloğlu, Köksal dendiğinde akla ilk önce Hz. Muhammed ile ilgili çalışmalarının geldiğini söyledi. KYK Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilere seslenen Döngeloğlu, şunları kaydetti:"Vefa bazen bir mezarın başında anaya babaya selam vermektir, yaşadığın topraklara, soluk alıp verdiğin havaya, ülkeye teşekkür etmektir. Okuduklarınızla okumayanları, bilmeyenleri sizde olan bilgiyi paylaşmaktır. Bu millet sizden böyle bir vefa bekliyor. Bugün buraya gelerek olması gereken bir vefa gösterdiniz, şehitlerimize, ecdada vefalı olmamız lazım."Programın sonunda Döngeloğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren yurt öğrencileri, bu tür programlar düzenledikleri için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Müsteşar Faruk Özçelik'e ve KYK Genel Müdürü Sinan Aksu'ya teşekkür etti.
KYK Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kullanan öğrenciler, İslam tarihi yazarı, şair, mutasavvıf Köksal'ı vefatının 18'inci yıl dönümünde andı

ANKARA (AA) - İslam tarihi yazarı, şair, mutasavvıf Mustafa Asım Köksal, vefatının 18'inci yıl dönümünde anıldı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il müdürlüğünce Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Vefa Günleri kapsamında düzenlenen anma programında Köksal'ı, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu anlattı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Döngeloğlu, Köksal dendiğinde akla ilk önce Hz. Muhammed ile ilgili çalışmalarının geldiğini söyledi.

KYK Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrencilere seslenen Döngeloğlu, şunları kaydetti:

"Vefa bazen bir mezarın başında anaya babaya selam vermektir, yaşadığın topraklara, soluk alıp verdiğin havaya, ülkeye teşekkür etmektir. Okuduklarınızla okumayanları, bilmeyenleri sizde olan bilgiyi paylaşmaktır. Bu millet sizden böyle bir vefa bekliyor. Bugün buraya gelerek olması gereken bir vefa gösterdiniz, şehitlerimize, ecdada vefalı olmamız lazım."

Programın sonunda Döngeloğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren yurt öğrencileri, bu tür programlar düzenledikleri için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Müsteşar Faruk Özçelik'e ve KYK Genel Müdürü Sinan Aksu'ya teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.