pendik escort bayan
ak

İşkur'dan İlçelere Hizmet Noktası

26.09.2014 - 22:22, Güncelleme: 26.09.2014 - 22:22
 

İşkur'dan İlçelere Hizmet Noktası

İŞKUR hizmetlerini aktif hale getiriyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını artık İlçe Merkezlerinde, haftanın belli günlerinde, kurulacak olan hizmet noktalarında gerçekleştirecek.

İŞKUR hizmetlerini aktif hale getiriyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını artık İlçe Merkezlerinde, haftanın belli günlerinde, kurulacak olan hizmet noktalarında gerçekleştirecek. www.sivasbulteni.com   İŞKUR Sivas il müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İlçe Kaymakamları veya Belediye Başkanları kuruma büro tahsis ettikleri takdirde; İşkur İş ve Meslek Danışmanları ile İlçenin pazarının yapıldığı haftanın bir günü ilçelere hizmet götürecek.   Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, yaptığı açıklamada;  vatandaşların iş başvurusunu veya personel ihtiyacı olan işyeri sahiplerinin İşkur’a gitmeden işlemlerini kolaylıkla hizmet noktalarında gerçekleştirebileceklerini söyleyerek, İşkur’un vatandaşlara hizmet adına sürekli sahada olacağını belirtti.   İşkur Hizmet Noktaları’nın vatandaşların İşkur ile ilgili başvurularına cevap vereceğini dile getiren İl Müdürü; Her bireyin meslek sahibi olmasını hedefleyen Meslek Edindirme Kurslarına katılmak isteyen vatandaşların bu noktalardan ilgili kurslara yönlendirilebileceğini, iş arayan ve işverenin İşkur Hizmet Noktaları’nda buluşturacaklarını söyledi. Bu çalışma Sivas’da yatırımların ve istihdamın arttırılması için önemli bir katkı sağlayacaktır dedi. - SİVAS sivas köyleri, Suşehri, koyulhisar, akıncılar, altınyayla, gölova, gürün, gemerek, imranlı, divriği, zara, hafik, doğanşar, kangal, ulaş, yıldızeli, şarkışla, sivas iş kur, İşkur'dan İlçelere Hizmet Noktası
İŞKUR hizmetlerini aktif hale getiriyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını artık İlçe Merkezlerinde, haftanın belli günlerinde, kurulacak olan hizmet noktalarında gerçekleştirecek.

İŞKUR hizmetlerini aktif hale getiriyor. İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar başvurularını artık İlçe Merkezlerinde, haftanın belli günlerinde, kurulacak olan hizmet noktalarında gerçekleştirecek. www.sivasbulteni.com

 

İŞKUR Sivas il müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İlçe Kaymakamları veya Belediye Başkanları kuruma büro tahsis ettikleri takdirde; İşkur İş ve Meslek Danışmanları ile İlçenin pazarının yapıldığı haftanın bir günü ilçelere hizmet götürecek.

 

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal, yaptığı açıklamada;  vatandaşların iş başvurusunu veya personel ihtiyacı olan işyeri sahiplerinin İşkur’a gitmeden işlemlerini kolaylıkla hizmet noktalarında gerçekleştirebileceklerini söyleyerek, İşkur’un vatandaşlara hizmet adına sürekli sahada olacağını belirtti.

 

İşkur Hizmet Noktaları’nın vatandaşların İşkur ile ilgili başvurularına cevap vereceğini dile getiren İl Müdürü; Her bireyin meslek sahibi olmasını hedefleyen Meslek Edindirme Kurslarına katılmak isteyen vatandaşların bu noktalardan ilgili kurslara yönlendirilebileceğini, iş arayan ve işverenin İşkur Hizmet Noktaları’nda buluşturacaklarını söyledi. Bu çalışma Sivas’da yatırımların ve istihdamın arttırılması için önemli bir katkı sağlayacaktır dedi. - SİVAS

sivas köyleri, Suşehri, koyulhisar, akıncılar, altınyayla, gölova, gürün, gemerek, imranlı, divriği, zara, hafik, doğanşar, kangal, ulaş, yıldızeli, şarkışla, sivas iş kur, İşkur'dan İlçelere Hizmet Noktası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.