pendik escort bayan
ak

Isıtma Ürünlerine Talep Arttı

Spor 26.12.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2018 - 14:08
 

Isıtma Ürünlerine Talep Arttı

sahibinden.com verilerine göre, ısıtma amaçlı kullanılan ürünlerin ilanı eylül, ekim ve kasımı kapsayan 3 aylık dönemde yüzde 26'lık artış kaydetti

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com verilerine göre, kışın kendini göstermesiyle birlikte ısıtma ürünlerine olan ilgi son aylarda arttı.sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, kış mevsimiyle birlikte ısıtma ürünlerine olan talep artarken, en çok elektrikli ürünler tercih edildi. Geniş ürün çeşidi ve fiyat seçenekleriyle çok sayıda ısıtma ürününü kullanıcılarının beğenisine sunan sahibinden.com’un verilerine göre, "ikinci el ve sıfır alışveriş" kategorisi altındaki ısıtma amaçlı kullanılan ürünlerin ilanı eylül, ekim ve kasımı kapsayan 3 aylık dönemde yüzde 26’lık artış kaydetti. "Bahçe & yapı market" kategorisinde yer alan "ısıtma" alt kategorisindeki ilanlarda yüzde 51 artış yaşanırken, "elektrikli ev aletleri" kategorisi altındaki "ısıtma, soğutma & havalandırma" alt kategorisindeki ısıtma ürünlerinde de yüzde 25 artış kaydedildi. İlan sayısında en çok artış yaşanan ürünler incelendiğinde, ev ve küçük iş yerlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli ısıtıcı ilanları aynı dönemde yüzde 138 artarken, elektrikli şömine ilanlarında yüzde 75 artış görüldü. Doğal gaz sobası ilanları yüzde 42, katalitik soba ilanları da yüzde 84'lük artışla en fazla talep edilen ürünler arasında yer aldı.
sahibinden.com verilerine göre, ısıtma amaçlı kullanılan ürünlerin ilanı eylül, ekim ve kasımı kapsayan 3 aylık dönemde yüzde 26'lık artış kaydetti

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com verilerine göre, kışın kendini göstermesiyle birlikte ısıtma ürünlerine olan ilgi son aylarda arttı.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, kış mevsimiyle birlikte ısıtma ürünlerine olan talep artarken, en çok elektrikli ürünler tercih edildi.

Geniş ürün çeşidi ve fiyat seçenekleriyle çok sayıda ısıtma ürününü kullanıcılarının beğenisine sunan sahibinden.com’un verilerine göre, "ikinci el ve sıfır alışveriş" kategorisi altındaki ısıtma amaçlı kullanılan ürünlerin ilanı eylül, ekim ve kasımı kapsayan 3 aylık dönemde yüzde 26’lık artış kaydetti.

"Bahçe & yapı market" kategorisinde yer alan "ısıtma" alt kategorisindeki ilanlarda yüzde 51 artış yaşanırken, "elektrikli ev aletleri" kategorisi altındaki "ısıtma, soğutma & havalandırma" alt kategorisindeki ısıtma ürünlerinde de yüzde 25 artış kaydedildi.

İlan sayısında en çok artış yaşanan ürünler incelendiğinde, ev ve küçük iş yerlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli ısıtıcı ilanları aynı dönemde yüzde 138 artarken, elektrikli şömine ilanlarında yüzde 75 artış görüldü.

Doğal gaz sobası ilanları yüzde 42, katalitik soba ilanları da yüzde 84'lük artışla en fazla talep edilen ürünler arasında yer aldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.