pendik escort bayan
ak

"İş'de Umut, İş'de Güç" Projesine Kursiyer Alınacak

19.01.2017 - 11:18, Güncelleme: 19.01.2017 - 11:18
 

"İş'de Umut, İş'de Güç" Projesine Kursiyer Alınacak

SİVAS (AA) - Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında yürütülen "İş'de Umut,...

SİVAS (AA) - Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında yürütülen "İş'de Umut, İş'de Güç" projesi için kursiyerler arandığı bildirildi. Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kursa Sivas'ta ikamet eden, 18-49 yaş arasında ve okuma-yazma bilenler katılabilecek. Kurs, ev ve kurum hizmetleri için 4 ay, kat hizmetleri eleman yetiştiriciliği eğitimi için ise 5,5 ay sürecek. Teorik eğitimler sonunda kursiyerlere 2 hafta işbaşı eğitimi verilecek kurs için eğitimler, Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu içerisindeki eğitim salonunda gerçekleştirilecek. Çocuğu olan kursiyerlerin projeye dahil olabilmesi için ana sınıfı oluşturulacak ve eğitimler süresince bireylerin çocuklarına bakım hizmeti sunulacak. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerlere, ev ve kurum temizliği ile kat hizmetleri meslek elemanı sertifikası verilecek. Kurs için başvurular, 25 Ocak mesai bitimine kadar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılacak. Kursiyer seçimleri, oluşturulan komisyon tarafından mülakat yöntemiyle belirlenecek.
SİVAS (AA) - Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında yürütülen "İş'de Umut,...

SİVAS (AA) - Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında yürütülen "İş'de Umut, İş'de Güç" projesi için kursiyerler arandığı bildirildi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kursa Sivas'ta ikamet eden, 18-49 yaş arasında ve okuma-yazma bilenler katılabilecek.

Kurs, ev ve kurum hizmetleri için 4 ay, kat hizmetleri eleman yetiştiriciliği eğitimi için ise 5,5 ay sürecek. Teorik eğitimler sonunda kursiyerlere 2 hafta işbaşı eğitimi verilecek kurs için eğitimler, Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu içerisindeki eğitim salonunda gerçekleştirilecek.

Çocuğu olan kursiyerlerin projeye dahil olabilmesi için ana sınıfı oluşturulacak ve eğitimler süresince bireylerin çocuklarına bakım hizmeti sunulacak.

Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerlere, ev ve kurum temizliği ile kat hizmetleri meslek elemanı sertifikası verilecek.

Kurs için başvurular, 25 Ocak mesai bitimine kadar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılacak. Kursiyer seçimleri, oluşturulan komisyon tarafından mülakat yöntemiyle belirlenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.