pendik escort bayan
ak

İş Yerini Ateşe Veren Kişiyi Av Tüfeğiyle Vurdu

24.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 24.11.2017 - 09:33
 

İş Yerini Ateşe Veren Kişiyi Av Tüfeğiyle Vurdu

Konya'da bir kişi, daha önce iş yerini ve içindeki aracı ateşe veren şüpheliyi av tüfeğiyle yaraladı

KONYA (AA) - Konya'da daha önce bir iş yerini içindeki araçla birlikte ateşe veren kişi, iş yeri sahibi tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı.Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'nde bir kişinin sokak ortasında av tüfeğiyle vurulduğu ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri, bölgeye hareket etti. İhbarda belirtilen adrese ulaşan ekipler, Mehmet K'yi yaralı halde buldu. Bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Mehmet K, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Mehmet K'nin daha önce iş yerini içindeki araçla birlikte ateşe verdiği Halil Ö. tarafından av tüfeğiyle vurulduğu belirlendi. Halil Ö, olaydan kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı.Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'nde 20 Kasım'da Halil Ö, babası Mustafa Ö. ile tartıştığı sırada araya giren Mehmet K. tarafından bıçakla yaralanmış, iş yerine zarar verilen Mehmet K, baba ile oğlunun birlikte işlettikleri iş yerini ve içindeki aracı benzin dökerek ateşe vermişti.
Konya'da bir kişi, daha önce iş yerini ve içindeki aracı ateşe veren şüpheliyi av tüfeğiyle yaraladı

KONYA (AA) - Konya'da daha önce bir iş yerini içindeki araçla birlikte ateşe veren kişi, iş yeri sahibi tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

Merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'nde bir kişinin sokak ortasında av tüfeğiyle vurulduğu ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri, bölgeye hareket etti.

İhbarda belirtilen adrese ulaşan ekipler, Mehmet K'yi yaralı halde buldu.

Bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Mehmet K, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mehmet K'nin daha önce iş yerini içindeki araçla birlikte ateşe verdiği Halil Ö. tarafından av tüfeğiyle vurulduğu belirlendi.

Halil Ö, olaydan kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı.

Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi'nde 20 Kasım'da Halil Ö, babası Mustafa Ö. ile tartıştığı sırada araya giren Mehmet K. tarafından bıçakla yaralanmış, iş yerine zarar verilen Mehmet K, baba ile oğlunun birlikte işlettikleri iş yerini ve içindeki aracı benzin dökerek ateşe vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.