pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Yeri Kurşunlayan 5 Şüpheli Yakalandı

05.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 05.02.2019 - 09:58
 

İş Yeri Kurşunlayan 5 Şüpheli Yakalandı

Mamak'ta geçen yıl bir iş yerini kurşunlayan 5 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı

ANKARA (AA) - Mamak'ta geçen yıl bir iş yerini kurşunlayan 5 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.Alınan bilgiye göre, Kıbrıs Mahallesi'ndeki bir iş yerine 25 Eylül 2018'de düzenlenen silahlı saldırının ardından Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.Saldırganların kimliklerini ve ikamet adreslerini belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı.Jandarma ekiplerince, 5 şüpheli yakalanırken ikametlerde yapılan aramalarda, bir ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 28 adet fişek, bir kurusıkı tabanca, bir faturasız pompalı tüfek, 2 av tüfeği fişeği ve 12 adet boş tabanca fişeği ele geçirildi.
Mamak'ta geçen yıl bir iş yerini kurşunlayan 5 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı

ANKARA (AA) - Mamak'ta geçen yıl bir iş yerini kurşunlayan 5 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kıbrıs Mahallesi'ndeki bir iş yerine 25 Eylül 2018'de düzenlenen silahlı saldırının ardından Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Saldırganların kimliklerini ve ikamet adreslerini belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı.

Jandarma ekiplerince, 5 şüpheli yakalanırken ikametlerde yapılan aramalarda, bir ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 28 adet fişek, bir kurusıkı tabanca, bir faturasız pompalı tüfek, 2 av tüfeği fişeği ve 12 adet boş tabanca fişeği ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.