pendik escort bayan
ak

İş Müfettişi Sivas'ta Toprağa Verildi

13.06.2014 - 18:53, Güncelleme: 13.06.2014 - 18:53
 

İş Müfettişi Sivas'ta Toprağa Verildi

Kayseri'de bir inşaatta iş güvenliği teftişi yaparken iskelenin çökmesi sonucu yaşamını yitiren 29 yaşındaki Naci Ayvalıoğlu memleketi Sivas'ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'de bir inşaatta iş güvenliği teftişi yaparken iskelenin çökmesi sonucu yaşamını yitiren 29 yaşındaki Naci Ayvalıoğlu memleketi Sivas'ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Güvenliği Ankara Grup Başkanlığı'nda görevli Naci Ayvalıoğlu, kendisi dahil 25 iş müfettişiyle birlikte geldiği Kayseri'de Melikgazi İlçesi'nde Hassan Yapı'ya ait işyeri ve konut inşaatında inceleme yapmak istedi. Firmanın inşaat mühendisi Baki Güneş ile birlikte çıktığı inşaatın 5'inci katındaki iskelenin çökmesi sonucu 2'nci kattaki dükkanların bulunduğu kısmın terasına düşen Ayvalıoğlu ve Güneş yaşamını yitirdi. Genç müfettişin cenazesi Kayseri'deki işlemlerin ardından Ankara'ya götürüldü. Burada görev yaptığı Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Güvenliği Ankara Grup Başkanlığı önündeki törenin ardından Ayvalıoğlu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi karayolu ile memleketi Sivas'a getirildi. Ayvalıoğlu için ikindi namazı sonrası Ulu Cami'de cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi babası Ahad Ayvalıoğlu başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu sırada talihsiz müfettişin küçük kardeşi Burak Ayvalıoğlu ağabeyinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Selim Bağlı, Sivas Valisi Alim Barut, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel, Belediye Başkanı Sami Aydın, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları ve cami cemaati katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ayvalıoğlu'nun cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürülerek dualar eşliğinde defnedildi. Sivas'ta İl Özel İdare Spor Kulübü'nde antrenörlük yapan babası Ahad Ayvalıoğlu'nu yakınları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 2 yıl önce Ankara'daki görevine başlayan Naci Ayvalıoğlu'nun geçen yıl Eylül ayında Sivas'ta yapılan düğünle yaşamını Merve Öncül ile birleştirdiği ve çiftin çocuklarının bulunmadığı öğrenildi. Naci Ayvalıoğlu'nun 3 çocuklu ailenin en büyüğü olduğu belirtildi. - Sivas Sivas hakkında en son ve en doğru haberler Sivas bülteni farkı ile bu sayfada. Sivas Haberleri için tıklayınız. Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni  İletişim: sivasbulteni@yandex.com   haber, İnşaattan, Düşüp, Ölen, İş, Müfettişi, Sivas, ta, Toprağa, Verildi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halil Etyemez, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara, İl Başkanı Sami Aydın, Sami Aydın, Kayseri, Sivas
Kayseri'de bir inşaatta iş güvenliği teftişi yaparken iskelenin çökmesi sonucu yaşamını yitiren 29 yaşındaki Naci Ayvalıoğlu memleketi Sivas'ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri'de bir inşaatta iş güvenliği teftişi yaparken iskelenin çökmesi sonucu yaşamını yitiren 29 yaşındaki Naci Ayvalıoğlu memleketi Sivas'ta gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Güvenliği Ankara Grup Başkanlığı'nda görevli Naci Ayvalıoğlu, kendisi dahil 25 iş müfettişiyle birlikte geldiği Kayseri'de Melikgazi İlçesi'nde Hassan Yapı'ya ait işyeri ve konut inşaatında inceleme yapmak istedi. Firmanın inşaat mühendisi Baki Güneş ile birlikte çıktığı inşaatın 5'inci katındaki iskelenin çökmesi sonucu 2'nci kattaki dükkanların bulunduğu kısmın terasına düşen Ayvalıoğlu ve Güneş yaşamını yitirdi.

Genç müfettişin cenazesi Kayseri'deki işlemlerin ardından Ankara'ya götürüldü. Burada görev yaptığı Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Güvenliği Ankara Grup Başkanlığı önündeki törenin ardından Ayvalıoğlu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi karayolu ile memleketi Sivas'a getirildi. Ayvalıoğlu için ikindi namazı sonrası Ulu Cami'de cenaze namazı kılındı. Namaz öncesi babası Ahad Ayvalıoğlu başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu sırada talihsiz müfettişin küçük kardeşi Burak Ayvalıoğlu ağabeyinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.


Cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Selim Bağlı, Sivas Valisi Alim Barut, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel, Belediye Başkanı Sami Aydın, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları ve cami cemaati katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ayvalıoğlu'nun cenazesi Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürülerek dualar eşliğinde defnedildi. Sivas'ta İl Özel İdare Spor Kulübü'nde antrenörlük yapan babası Ahad Ayvalıoğlu'nu yakınları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı.


2 yıl önce Ankara'daki görevine başlayan Naci Ayvalıoğlu'nun geçen yıl Eylül ayında Sivas'ta yapılan düğünle yaşamını Merve Öncül ile birleştirdiği ve çiftin çocuklarının bulunmadığı öğrenildi. Naci Ayvalıoğlu'nun 3 çocuklu ailenin en büyüğü olduğu belirtildi. - Sivas

Sivas hakkında en son ve en doğru haberler Sivas bülteni farkı ile bu sayfada. Sivas Haberleri için tıklayınız.

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 İletişim: sivasbulteni@yandex.com

 

haber, İnşaattan, Düşüp, Ölen, İş, Müfettişi, Sivas, ta, Toprağa, Verildi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Halil Etyemez, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara, İl Başkanı Sami Aydın, Sami Aydın, Kayseri, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.