pendik escort bayan
ak

İş Makinelerinden Mazot Hırsızlığı

23.07.2018 - 14:33, Güncelleme: 23.07.2018 - 14:33
 

İş Makinelerinden Mazot Hırsızlığı

Sivas'ta iki ayrı iş makinesinden yaklaşık 300 litre mazot ile araçlardan birinin forklift çatalını çalanların yakalanması için çalışma başlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki ayrı iş makinesinden yaklaşık 300 litre mazot ile araçlardan birinin forklift çatalı çalındı.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Tavra köyü yakınlarında Tavra Deresi mevkisinde içme suyu hattı için boru döşeyen özel bir firmanın çalışanları sabah şantiye alanına gittiklerinde kepçe ve ekskavatörün mazot kapaklarının açık olduğunu fark etti.İş makinelerinin operatörleri araçlarını kontrol ettiklerinde yaklaşık 300 litre mazot ile kepçenin forklift çatalının çalındığını gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri araçlarda inceleme yaptı.Polis, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Sivas'ta iki ayrı iş makinesinden yaklaşık 300 litre mazot ile araçlardan birinin forklift çatalını çalanların yakalanması için çalışma başlatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki ayrı iş makinesinden yaklaşık 300 litre mazot ile araçlardan birinin forklift çatalı çalındı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Tavra köyü yakınlarında Tavra Deresi mevkisinde içme suyu hattı için boru döşeyen özel bir firmanın çalışanları sabah şantiye alanına gittiklerinde kepçe ve ekskavatörün mazot kapaklarının açık olduğunu fark etti.

İş makinelerinin operatörleri araçlarını kontrol ettiklerinde yaklaşık 300 litre mazot ile kepçenin forklift çatalının çalındığını gördü.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri araçlarda inceleme yaptı.

Polis, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.