pendik escort bayan
ak

İş Kazasında Ölen İşçi Anıldı

01.05.2018 - 13:43, Güncelleme: 01.05.2018 - 13:43
 

İş Kazasında Ölen İşçi Anıldı

Kayseri'de geçen yıl çalıştığı fabrikada yaşamını yitiren Ahmet Tanrısevdi, 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında mezarı başında anıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de geçen yıl meydana gelen iş kazasında yaşamını yitiren Ahmet Tanrısevdi, mezarı başında anıldı.Tüm-İş Konfederasyonunca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Tanrısevdi'nin İldem Mezarlığı'ndaki kabri başında anma programı düzenlendi.Programa, Tanrısevdi'nin ailesi ve yakınları ile SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Tüm-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Şahin ve sendika üyeleri katıldı.SGK İl Müdürü Hasgül, yaşamını yitiren işçi Tanrısevdi'nin ailesinin acılarını paylaştıklarını belirtti.Bu tür acı olayların yaşanmaması için her türlü önlemi aldıklarını aktaran Hasgül, şöyle konuştu:"En onurlu davranışlardan bir tanesi insanların evine ekmek götürmesidir. Hele ki evine ekmek götürürken ekmek mücadelesi verirken hayatını kaybeden birisinden daha şerefli birisi olacağını düşünemiyorum. Bu anlamda Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Bugünün, bütün toplum tarafından anılmasını ve kutlanmasını istiyorum çünkü işçi ve işveren toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu anlamda işçinin emeği olmadan işveren olamaz, işverenin sermayesi olmadan işçi olamaz. Dolayısıyla işçilerimizin daha yaşanabilir, daha katlanılabilir bir yaşam mücadelesinde bir yerlere gelmesini istiyoruz. Bütün işçilerimizin ve çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum." Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özer de Tanrısevdi ailesinin yaralarını sarmaya her zaman hazır olduklarını ifade ederek "Bugün işçi ve emekçilerin bayramı. Bir işçinin ve bir emekçinin anma programında bulunmaktan mutluyum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Güzel ve anlamlı bir program." dedi.Tüm-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Şahin ise işçilerin haklarını alabilmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ve 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda yaşamını yitiren işçilerin yalnız bırakılan ailelerini ziyaret ettiklerini kaydetti.İşçi Ahmet Tanrısevdi'nin eşi Firdevs Tanrısevdi ise fabrika yöneticilerinin kendilerini yalnız bıraktığını öne sürerek sitem etti.Konuşmaların ardından Ahmet Tanrısevdi'nin mezarına karanfil bırakıldı.
Kayseri'de geçen yıl çalıştığı fabrikada yaşamını yitiren Ahmet Tanrısevdi, 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında mezarı başında anıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de geçen yıl meydana gelen iş kazasında yaşamını yitiren Ahmet Tanrısevdi, mezarı başında anıldı.

Tüm-İş Konfederasyonunca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Tanrısevdi'nin İldem Mezarlığı'ndaki kabri başında anma programı düzenlendi.

Programa, Tanrısevdi'nin ailesi ve yakınları ile SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Tüm-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Şahin ve sendika üyeleri katıldı.

SGK İl Müdürü Hasgül, yaşamını yitiren işçi Tanrısevdi'nin ailesinin acılarını paylaştıklarını belirtti.

Bu tür acı olayların yaşanmaması için her türlü önlemi aldıklarını aktaran Hasgül, şöyle konuştu:

"En onurlu davranışlardan bir tanesi insanların evine ekmek götürmesidir. Hele ki evine ekmek götürürken ekmek mücadelesi verirken hayatını kaybeden birisinden daha şerefli birisi olacağını düşünemiyorum. Bu anlamda Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Bugünün, bütün toplum tarafından anılmasını ve kutlanmasını istiyorum çünkü işçi ve işveren toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu anlamda işçinin emeği olmadan işveren olamaz, işverenin sermayesi olmadan işçi olamaz. Dolayısıyla işçilerimizin daha yaşanabilir, daha katlanılabilir bir yaşam mücadelesinde bir yerlere gelmesini istiyoruz. Bütün işçilerimizin ve çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özer de Tanrısevdi ailesinin yaralarını sarmaya her zaman hazır olduklarını ifade ederek "Bugün işçi ve emekçilerin bayramı. Bir işçinin ve bir emekçinin anma programında bulunmaktan mutluyum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Güzel ve anlamlı bir program." dedi.

Tüm-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Şahin ise işçilerin haklarını alabilmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ve 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda yaşamını yitiren işçilerin yalnız bırakılan ailelerini ziyaret ettiklerini kaydetti.

İşçi Ahmet Tanrısevdi'nin eşi Firdevs Tanrısevdi ise fabrika yöneticilerinin kendilerini yalnız bıraktığını öne sürerek sitem etti.

Konuşmaların ardından Ahmet Tanrısevdi'nin mezarına karanfil bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.