pendik escort bayan
ak

İş İnsanı Songül Zülfikar Son Yolculuğuna Uğurlandı

10.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 10.05.2019 - 14:58
 

İş İnsanı Songül Zülfikar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara'da bir spor salonunun saunasına girdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden FTZ Grup Başkanı Songül Zülfikar'ın cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da bir spor salonunun saunasında fenalaşarak yaşamını yitiren FTZ Grup Başkanı Songül Zülfikar, son yolculuğuna uğurlandı.Zülfikar için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, FTZ Grup kurucusu Ferruh Temel Zülfikar, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Levent Gök, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çok sayıda sivil toplum kuruluşu, sendika temsilcisi ve iş insanı katıldı.Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından 70 yaşında hayatını kaybeden Zülfikar'ın cenazesi, defnedilmek üzere Gölbaşı'nda bulunan aile kabristanlığına götürüldü.
Ankara'da bir spor salonunun saunasına girdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden FTZ Grup Başkanı Songül Zülfikar'ın cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da bir spor salonunun saunasında fenalaşarak yaşamını yitiren FTZ Grup Başkanı Songül Zülfikar, son yolculuğuna uğurlandı.

Zülfikar için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, FTZ Grup kurucusu Ferruh Temel Zülfikar, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Levent Gök, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çok sayıda sivil toplum kuruluşu, sendika temsilcisi ve iş insanı katıldı.

Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından 70 yaşında hayatını kaybeden Zülfikar'ın cenazesi, defnedilmek üzere Gölbaşı'nda bulunan aile kabristanlığına götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.