pendik escort bayan
ak

İş Dünyası, Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda Buluştu

23.10.2017 - 12:38, Güncelleme: 23.10.2017 - 12:38
 

İş Dünyası, Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda Buluştu

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Golf Challenge turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Turkcell'den yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Golf Challenge turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 20-22 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilen Turkcell Platinum Golf Challenge'ye 200'ü aşkın sporcu kayıt yaptırdı.Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve "Erkekler A-B-C" ve "Kadınlar A-B" ile "Gençler" olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Gençlik ve eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanı sıra iş dünyasından kişiler katıldı.
İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Golf Challenge turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Turkcell'den yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Golf Challenge turnuvası, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, 20-22 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilen Turkcell Platinum Golf Challenge'ye 200'ü aşkın sporcu kayıt yaptırdı.

Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve "Erkekler A-B-C" ve "Kadınlar A-B" ile "Gençler" olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Gençlik ve eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanı sıra iş dünyasından kişiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.