pendik escort bayan
ak

İş Bankası'ndan Günde 5 Tl'ye 5 Bin Tl Kredi

Spor 25.09.2017 - 16:18, Güncelleme: 25.09.2017 - 16:18
 

İş Bankası'ndan Günde 5 Tl'ye 5 Bin Tl Kredi

İş Bankası müşterileri, 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, 4 Ekim'e kadar devam edecek kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi imkanı sunuyor.Banka açıklamasına göre, Türkiye İş Bankası, bu sonbaharda da tüm bireysel ihtiyaçlar için "uygun" koşullarla kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile İş Bankası müşterileri, bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor. Kampanyada, 48 ay vadeye kadar farklı tutarlarda kredi seçenekleri de bulunuyor.25 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için kredi başvurusu İşCep'ten hemen yapılabiliyor. Onaylanan kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor.Ayrıca; internet şubesinden, bankamatiklerden, telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın, cevabı hemen cep telefonuna gönderiliyor.
İş Bankası müşterileri, 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, 4 Ekim'e kadar devam edecek kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi imkanı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, Türkiye İş Bankası, bu sonbaharda da tüm bireysel ihtiyaçlar için "uygun" koşullarla kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile İş Bankası müşterileri, bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor. Kampanyada, 48 ay vadeye kadar farklı tutarlarda kredi seçenekleri de bulunuyor.

25 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için kredi başvurusu İşCep'ten hemen yapılabiliyor. Onaylanan kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor.

Ayrıca; internet şubesinden, bankamatiklerden, telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın, cevabı hemen cep telefonuna gönderiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.