pendik escort bayan
ak

İş Bankası'ndan Emlak Konut'un Kampanyasına Destek

Spor 21.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 21.09.2017 - 14:53
 

İş Bankası'ndan Emlak Konut'un Kampanyasına Destek

Türkiye İş Bankası, Emlak Konut GYO AŞ'nin anlaşmalı konut projelerinde sunduğu "Şimdi Al-2019'da Öde" kampanyasına destek veriyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, Emlak Konut GYO AŞ'nin anlaşmalı konut projelerinde sunduğu "Şimdi Al-2019'da Öde" kampanyasına destek veriyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın "indirimli" faiz oranları ile Türkiye'nin Ev Kredisi avantajlarından faydalanmak mümkün olacak.Banka açıklamasına göre, İş Bankası, yeni kredi kullanımlarında aylık yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ile farklı vadeler ve geri ödeme seçeneklerinde ev kredisi imkanı sunuyor.Kampanyaya dahil konut projelerinden ev alacak kişilerin kredi faizleri, Ocak 2019'a kadar Emlak Konut GYO tarafından karşılanacak ve ev alacak kişiler kredi geri ödemelerine Ocak 2019'da başlayacak.
Türkiye İş Bankası, Emlak Konut GYO AŞ'nin anlaşmalı konut projelerinde sunduğu "Şimdi Al-2019'da Öde" kampanyasına destek veriyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, Emlak Konut GYO AŞ'nin anlaşmalı konut projelerinde sunduğu "Şimdi Al-2019'da Öde" kampanyasına destek veriyor. Bu kapsamda, İş Bankası'nın "indirimli" faiz oranları ile Türkiye'nin Ev Kredisi avantajlarından faydalanmak mümkün olacak.

Banka açıklamasına göre, İş Bankası, yeni kredi kullanımlarında aylık yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ile farklı vadeler ve geri ödeme seçeneklerinde ev kredisi imkanı sunuyor.

Kampanyaya dahil konut projelerinden ev alacak kişilerin kredi faizleri, Ocak 2019'a kadar Emlak Konut GYO tarafından karşılanacak ve ev alacak kişiler kredi geri ödemelerine Ocak 2019'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.