pendik escort bayan
ak

İş Bankası Işıklarını Bir Saat Kararttı

Spor 25.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 25.03.2018 - 11:38
 

İş Bankası Işıklarını Bir Saat Kararttı

İş Bankası iklim değişikliğine dikkati çekmek için ışıklarını bir saat kararttı

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası iştirakleri ile birlikte, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına destek verdi. Banka açıklamasına göre, ilk kez Mart 2007’de Avustralya'daki WWF önderliğinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati kampanyası, bu yıl "Biyolojik Çeşitlilik ve Dünyaya Bağlan" temasıyla gerçekleştirildi. İş Bankası, kampanya çerçevesinde 24 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında genel müdürlüğünün bulunduğu İş Kuleleri ve yurt dışı teşkilatı da dahil olmak üzere tüm binalarında, güvenlik için zorunlu alanlar hariç tüm ışıklarını bir saat süreyle kararttı. Dünya çapında milyonlarca insanın destek verdiği ve ışıkların bir saatliğine kapatılmasıyla gerçekleştirilen kampanya ile dünyanın karşı karşıya olduğu iklim değişikliği, su kaynaklarının tükenmesi, biyolojik çeşitliliğin kaybı gibi konularda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.
İş Bankası iklim değişikliğine dikkati çekmek için ışıklarını bir saat kararttı

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası iştirakleri ile birlikte, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına destek verdi.

Banka açıklamasına göre, ilk kez Mart 2007’de Avustralya'daki WWF önderliğinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati kampanyası, bu yıl "Biyolojik Çeşitlilik ve Dünyaya Bağlan" temasıyla gerçekleştirildi.

İş Bankası, kampanya çerçevesinde 24 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında genel müdürlüğünün bulunduğu İş Kuleleri ve yurt dışı teşkilatı da dahil olmak üzere tüm binalarında, güvenlik için zorunlu alanlar hariç tüm ışıklarını bir saat süreyle kararttı.

Dünya çapında milyonlarca insanın destek verdiği ve ışıkların bir saatliğine kapatılmasıyla gerçekleştirilen kampanya ile dünyanın karşı karşıya olduğu iklim değişikliği, su kaynaklarının tükenmesi, biyolojik çeşitliliğin kaybı gibi konularda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.