pendik escort bayan
ak

İş Bankası İle Yemeksepeti Arasında İş Birliği

Spor 22.03.2017 - 11:13, Güncelleme: 22.03.2017 - 11:13
 

İş Bankası İle Yemeksepeti Arasında İş Birliği

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası ile online paket servis portalı Yemeksepeti iş birliğine gitti. Bu kapsamda Maximum Mobil uygulaması üzerinden 30 TL...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası ile online paket servis portalı Yemeksepeti iş birliğine gitti. Bu kapsamda Maximum Mobil uygulaması üzerinden 30 TL ve üzerinde alışveriş yapan Maximum Kart müşterilerine anında 20 TL indirim sunulacak.İş Bankası'nın açıklamasına göre, iş birliği kapsamında, gelecek dönemde Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini zenginleştirecek yeni hizmetler kullanıcılara sunulacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Maximum markası ile ödeme sistemleri alanında pek çok yeniliğe imza attıklarını bildirdi.Dijitalleşen dünya ile değişen müşteri beklentilerini karşılamak için tüm süreçlerini müşteri deneyimi odağı ile gözden geçirdiklerini belirten Sezercan, müşterilerine ve iş ortaklarına minimum efor ile maksimum fayda sağlayacak çözümler üzerine odaklandıklarını aktardı.Sezercan, "Maximum Mobil'in kampanyalara tek tuşla katılım kolaylığı sunduğu kampanyalar dünyasını Türkiye'nin ilk ve en büyük online paket servis portalı olan Yemeksepeti ile başlattığımız iş birliği ile zenginleştirdik. Bu uzun soluklu iş birliği Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini uçtan uca yaşatacak yeni hizmetler ile devam edecek." ifadelerini kullandı.Yemeksepeti Pazarlama Direktörü Barış Sönmez ise iki şirketin geniş bir ortak müşteri kitlesi olduğunu belirterek, İş Bankası ile kullanıcılarına çok önemli fırsatlar planladıklarını bildirdi.Sönmez, "Bu iş ortaklığının kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıp dijital kanallardaki kullanımlarını artıracağına inancım tam." değerlendirmesinde bulundu.
İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası ile online paket servis portalı Yemeksepeti iş birliğine gitti. Bu kapsamda Maximum Mobil uygulaması üzerinden 30 TL...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası ile online paket servis portalı Yemeksepeti iş birliğine gitti. Bu kapsamda Maximum Mobil uygulaması üzerinden 30 TL ve üzerinde alışveriş yapan Maximum Kart müşterilerine anında 20 TL indirim sunulacak.

İş Bankası'nın açıklamasına göre, iş birliği kapsamında, gelecek dönemde Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini zenginleştirecek yeni hizmetler kullanıcılara sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Maximum markası ile ödeme sistemleri alanında pek çok yeniliğe imza attıklarını bildirdi.

Dijitalleşen dünya ile değişen müşteri beklentilerini karşılamak için tüm süreçlerini müşteri deneyimi odağı ile gözden geçirdiklerini belirten Sezercan, müşterilerine ve iş ortaklarına minimum efor ile maksimum fayda sağlayacak çözümler üzerine odaklandıklarını aktardı.

Sezercan, "Maximum Mobil'in kampanyalara tek tuşla katılım kolaylığı sunduğu kampanyalar dünyasını Türkiye'nin ilk ve en büyük online paket servis portalı olan Yemeksepeti ile başlattığımız iş birliği ile zenginleştirdik. Bu uzun soluklu iş birliği Maximum Mobil ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini uçtan uca yaşatacak yeni hizmetler ile devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yemeksepeti Pazarlama Direktörü Barış Sönmez ise iki şirketin geniş bir ortak müşteri kitlesi olduğunu belirterek, İş Bankası ile kullanıcılarına çok önemli fırsatlar planladıklarını bildirdi.

Sönmez, "Bu iş ortaklığının kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıp dijital kanallardaki kullanımlarını artıracağına inancım tam." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.