pendik escort bayan
ak

İş Bankası "Anında İşlem" İle Bankacılığı Kolaylaştırıyor

24.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 24.10.2016 - 15:48
 

İş Bankası "Anında İşlem" İle Bankacılığı Kolaylaştırıyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, yenilenen internet sitesi ile müşterilerine "Anında İşlem" adlı yeni bir hizmet platformu sunuyor.İş Bankası'ndan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, yenilenen internet sitesi ile müşterilerine "Anında İşlem" adlı yeni bir hizmet platformu sunuyor.İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, "Anında İşlem" ile kullanıcılar şubelere, internet şubesine ya da çağrı merkezine yönelmeden, müşteri numarası ve şifre girmeye gerek olmadan, kredi kartı bilgi sorma, kredi başvuru ve yurt dışı çıkış işlemlerini başlatabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geri bildirim alıyor. "Anında İşlem" alanında "Ev Kredisi Başvurusu" işlemi de yer alıyor. Bankanın müşterisi olsun veya olmasın herkesin isbank.com.tr üzerinden ev kredisi başvurusunda bulunmasından talebin krediye dönüşmesine kadar geçen sürecin tamamı dijital ortamda sunuluyor. İş Bankası’nın Zingat.com ile yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılar isbank.com.tr’deki ev kredisi ürünlerine ait bilgi sayfalarından Zingat YaşamSkor’larını hesaplayarak ev ilanlarına ulaşabiliyor. Satın almayı planladıkları ev için kredi kullanmak istediklerinde ise Zingat.com’da yer alan İş Bankası Kredi Hesaplayıcısı’ndan taksit tutarlarını öğrenebiliyor, başvuru yapıp sonuçlandırabiliyor. isbank.com.tr’yi ziyaret edenler, konut kredisinin yanında ihtiyaç ve taşıt kredileri ile kredi kartı için de "Anında İşlem" alanından başvuruda bulunabilirken, kredi kartlarına ait borç ve limit bilgilerini de hızlıca öğrenebiliyor.Vize başvuru işlemlerinde kullanmak üzere vize i̇çin hesap bilgisi yazısının hazırlanması, yurt dışı çıkış harcının ödenmesi ve yurt dışı seyahat sigortasının hazırlanması talepleri de isbank.com.tr üzerinden müşteri numarası ve şifre girilmeden iletilebiliyor. Ayrıca, "Anında Müşteri ve Şifre" işlemleri ile "yeni müşteri olma" ve "müşteri şifresi alma" süreçlerine de buradan ulaşılabiliyor.
İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, yenilenen internet sitesi ile müşterilerine "Anında İşlem" adlı yeni bir hizmet platformu sunuyor.İş Bankası'ndan...

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, yenilenen internet sitesi ile müşterilerine "Anında İşlem" adlı yeni bir hizmet platformu sunuyor.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, "Anında İşlem" ile kullanıcılar şubelere, internet şubesine ya da çağrı merkezine yönelmeden, müşteri numarası ve şifre girmeye gerek olmadan, kredi kartı bilgi sorma, kredi başvuru ve yurt dışı çıkış işlemlerini başlatabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geri bildirim alıyor.

"Anında İşlem" alanında "Ev Kredisi Başvurusu" işlemi de yer alıyor. Bankanın müşterisi olsun veya olmasın herkesin isbank.com.tr üzerinden ev kredisi başvurusunda bulunmasından talebin krediye dönüşmesine kadar geçen sürecin tamamı dijital ortamda sunuluyor.

İş Bankası’nın Zingat.com ile yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılar isbank.com.tr’deki ev kredisi ürünlerine ait bilgi sayfalarından Zingat YaşamSkor’larını hesaplayarak ev ilanlarına ulaşabiliyor. Satın almayı planladıkları ev için kredi kullanmak istediklerinde ise Zingat.com’da yer alan İş Bankası Kredi Hesaplayıcısı’ndan taksit tutarlarını öğrenebiliyor, başvuru yapıp sonuçlandırabiliyor.

isbank.com.tr’yi ziyaret edenler, konut kredisinin yanında ihtiyaç ve taşıt kredileri ile kredi kartı için de "Anında İşlem" alanından başvuruda bulunabilirken, kredi kartlarına ait borç ve limit bilgilerini de hızlıca öğrenebiliyor.

Vize başvuru işlemlerinde kullanmak üzere vize i̇çin hesap bilgisi yazısının hazırlanması, yurt dışı çıkış harcının ödenmesi ve yurt dışı seyahat sigortasının hazırlanması talepleri de isbank.com.tr üzerinden müşteri numarası ve şifre girilmeden iletilebiliyor. Ayrıca, "Anında Müşteri ve Şifre" işlemleri ile "yeni müşteri olma" ve "müşteri şifresi alma" süreçlerine de buradan ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.