pendik escort bayan
ak

İş Adamı Güney, Öncül'e Sponsor Oldu

23.10.2018 - 15:48, Güncelleme: 23.10.2018 - 15:48
 

İş Adamı Güney, Öncül'e Sponsor Oldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehirli iş adamı Birol Güney, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacak sporcu Kemal Öncül'e (43) sponsor oldu.İş adamı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehirli iş adamı Birol Güney, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacak sporcu Kemal Öncül'e (43) sponsor oldu.İş adamı Güney, 7-10 Aralık tarihlerinde İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek şampiyonaya katılacak Öncül'ün tüm masraflarını üstlendi.Yaklaşık 4 yıldır vücut geliştirme sporuna emek veren Öncül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Türkiye ikincisi olduğu spor dalında hedefinin Türk bayrağını İspanya'da dalgalandırmak olduğunu söyledi.Öncül, şöyle konuştu:"Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılmaya hak kazandım. Severek yaptığım sporu gençlere aşılamak, sağlıklı gençlerin yetişmelerine katkıda bulunmak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla özverili şekilde çalışıyorum. Bayrağımızı İspanya’da dalgalandırmayı istiyorum. Bu çabalarımda desteğini esirgemeyen değerli iş adamımıza teşekkür ederim." Ülkeyi dünya şampiyonasında temsil edecek milli sporcuya katkı sağlamanın bir Nevşehirli olarak görevi olduğunu belirten Güney ise bu bilinçle elinden geldiğince sporcuların yanında olmaya çalıştığını ifade etti.Güney, "Umarız Öncül, şampiyonada da büyük başarı elde eder ve hayallerini gerçekleştirir, biz de bu başarının gururunu yaşarız." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehirli iş adamı Birol Güney, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacak sporcu Kemal Öncül'e (43) sponsor oldu.İş adamı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehirli iş adamı Birol Güney, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacak sporcu Kemal Öncül'e (43) sponsor oldu.

İş adamı Güney, 7-10 Aralık tarihlerinde İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek şampiyonaya katılacak Öncül'ün tüm masraflarını üstlendi.

Yaklaşık 4 yıldır vücut geliştirme sporuna emek veren Öncül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Türkiye ikincisi olduğu spor dalında hedefinin Türk bayrağını İspanya'da dalgalandırmak olduğunu söyledi.

Öncül, şöyle konuştu:

"Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına katılmaya hak kazandım. Severek yaptığım sporu gençlere aşılamak, sağlıklı gençlerin yetişmelerine katkıda bulunmak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla özverili şekilde çalışıyorum. Bayrağımızı İspanya’da dalgalandırmayı istiyorum. Bu çabalarımda desteğini esirgemeyen değerli iş adamımıza teşekkür ederim."

Ülkeyi dünya şampiyonasında temsil edecek milli sporcuya katkı sağlamanın bir Nevşehirli olarak görevi olduğunu belirten Güney ise bu bilinçle elinden geldiğince sporcuların yanında olmaya çalıştığını ifade etti.

Güney, "Umarız Öncül, şampiyonada da büyük başarı elde eder ve hayallerini gerçekleştirir, biz de bu başarının gururunu yaşarız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.