pendik escort bayan
ak

İri Taneli Parmak Üzüm Üretti

18.10.2017 - 10:03, Güncelleme: 18.10.2017 - 10:03
 

İri Taneli Parmak Üzüm Üretti

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesine bağlı Demirtaş köyünde çiftçilik yapan Mehmet Uslu, salkımı normalinden iki kat büyüklükte üzüm yetiştirdi.Demirtaş,...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesine bağlı Demirtaş köyünde çiftçilik yapan Mehmet Uslu, salkımı normalinden iki kat büyüklükte üzüm yetiştirdi.Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köyündeki yaklaşık beş dönümlük üzüm bağında her biri 2 kilo 600 gram ağırlığında iki salkım parmak cinsi üzüm yetiştirdiğini belirterek, gelecek yıl daha çok üzüm asmasından yüksek verim alabilmek için çalışma yapacağını kaydetti.Üzüm bağının bir kısmında doğal gübre ve zamanında budama ile normal şartlarda bir kilogram ağırlığında olan parmak üzümde verimin artmasını sağladığını belirten Demirtaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne götürdüğü iri taneli salkımların kayıt altına alındığını ifade etti.
NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesine bağlı Demirtaş köyünde çiftçilik yapan Mehmet Uslu, salkımı normalinden iki kat büyüklükte üzüm yetiştirdi.Demirtaş,...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesine bağlı Demirtaş köyünde çiftçilik yapan Mehmet Uslu, salkımı normalinden iki kat büyüklükte üzüm yetiştirdi.

Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köyündeki yaklaşık beş dönümlük üzüm bağında her biri 2 kilo 600 gram ağırlığında iki salkım parmak cinsi üzüm yetiştirdiğini belirterek, gelecek yıl daha çok üzüm asmasından yüksek verim alabilmek için çalışma yapacağını kaydetti.

Üzüm bağının bir kısmında doğal gübre ve zamanında budama ile normal şartlarda bir kilogram ağırlığında olan parmak üzümde verimin artmasını sağladığını belirten Demirtaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne götürdüğü iri taneli salkımların kayıt altına alındığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.