pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İran'dan Cam Eşya İthalatına Koruma Önlemi

Spor 28.09.2018 - 09:08, Güncelleme: 28.09.2018 - 09:08
 

İran'dan Cam Eşya İthalatına Koruma Önlemi

ANKARA (AA) - İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın...

ANKARA (AA) - İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın ithalatında korunma önlemi soruşturması açılacak.Ticaret Bakanlığının, İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Buna göre, İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın ithalatında Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında uygulanan korunma önleminin uzatılması için yerli üreticiler tarafından yapılan başvuru incelendi.İthalatta Korunma Önlemlerini Değerlendirme Kurulu, başvuru konusu eşyanın ithalatında İthalatta Korunma Önlemleri Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde korunma önlemi soruşturması açılmasına, toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle karar verdi.Soruşturma, İthalat Genel Müdürlüğünce yürütülerek 9 ay içinde tamamlanacak. Gerekli hallerde bu süre 6 ay uzatılabilecek.
ANKARA (AA) - İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın...

ANKARA (AA) - İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın ithalatında korunma önlemi soruşturması açılacak.

Ticaret Bakanlığının, İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, İran menşeli çekme ve üfleme cam ile float cam ve yüzeyi cilalanmış veya parlatılmış cam tanımı altında sınıflandırılan eşyanın ithalatında Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında uygulanan korunma önleminin uzatılması için yerli üreticiler tarafından yapılan başvuru incelendi.

İthalatta Korunma Önlemlerini Değerlendirme Kurulu, başvuru konusu eşyanın ithalatında İthalatta Korunma Önlemleri Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde korunma önlemi soruşturması açılmasına, toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle karar verdi.

Soruşturma, İthalat Genel Müdürlüğünce yürütülerek 9 ay içinde tamamlanacak. Gerekli hallerde bu süre 6 ay uzatılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.