pendik escort bayan
ak

Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

27.10.2018 - 20:28, Güncelleme: 27.10.2018 - 20:28
 

Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

TSK tarafından Gara, Kandil ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 14 terörist etkisiz hale getirildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Gara, Kandil ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 14 terörist etkisiz hale getirildi.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara, Kandil ve Zap bölgelerine bugün hava harekatı düzenlendi.Harekatlar kapsamında, üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 14 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
TSK tarafından Gara, Kandil ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 14 terörist etkisiz hale getirildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Gara, Kandil ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 14 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara, Kandil ve Zap bölgelerine bugün hava harekatı düzenlendi.

Harekatlar kapsamında, üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 14 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.