pendik escort bayan
ak

İnsan Kaynaklarında Video Cv Ve Video Referans Dönemi

Spor 29.05.2017 - 10:33, Güncelleme: 29.05.2017 - 10:33
 

İnsan Kaynaklarında Video Cv Ve Video Referans Dönemi

Yeni ve yerli insan kaynakları girişimi Addvio.net insan kaynaklarında video CV ve video referans özellikleri ile yayın hayatına başladı

İSTANBUL (AA) - Yerli girişimle hayata geçen insan kaynakları (İK) sitesi "Addvio.net", video CV, video referans, online görüşme ve mülakat gibi özelliklerle yayın hayatına başladı.Addvio Kurucusu Muhammet Erdoğan konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, teknolojik gelişmelerle birlikte İK sürecinde de değişim yaşandığına dikkati çekerek, Addvio'nun oluşum sürecini ve misyonunu anlattı.İşe alım ve yerleştirme süreci olan İK'nın tarihsel sürecinden bahseden Erdoğan, "Web 3.0 ve Endüstri 4.0 ile bilişim sektöründe yaşanan gelişmelerle dijital bir dönüşümün gerçekleştiği şu günlerde, İK sektörü de web teknolojilerinde yaşanan gelişim ve ilerleyişten nasibini alıyor." ifadesini kullandı.Addvio.net'in özelliklerine değinen Erdoğan, şu bilgileri verdi:"Addvio.net, kurumlar nezdinde zamandan, mekandan tasarruf, ekonomik maliyet avantajı, personele az iş yükü, adayı daha yakından tanıma fırsatı gibi imkanlar sunuyor. Bireysel kullanıcılara ise benzer avantajların yanında mobil sistemler üzerinden işverene kolay ulaşım, iş görüşmesinin sıkıntı ve stresini ortadan kaldırma ile yeni nesil bir İK deneyimi yaşatma olasılığı sunuyor.Adaylar Addvio'da video CV'lerini çekerken zorluk yaşamaları durumunda prompter özelliği devreye giriyor. Ayrıca, adaylar çevrelerindeki 3 kişiden profillerine video referans ekleyebiliyor. Addvio.net hem işverene hem de iş arayana kolaylık sunuyor. Sitemiz şirketler ve çalışanlar arasındaki seçim süreçlerini kolaylaştırıyor."Erdoğan, ülkedeki yeniliklere açık olan genç ve dinamik nüfusun Addvio.net'i İK süreçlerinde kullanacağını kaydederek, artık video CV'lerin klasiklerin yerini almaya başladığını aktardı.Addvio'nun işe alım sürecini, geleneksel yöntemleri modernize edip, zamanın doğasına uyumlu hale getirdiğini ifade eden Erdoğan, böylece inovatif yaklaşımlar sunmayı amaçladıklarını bildirdi.
Yeni ve yerli insan kaynakları girişimi Addvio.net insan kaynaklarında video CV ve video referans özellikleri ile yayın hayatına başladı

İSTANBUL (AA) - Yerli girişimle hayata geçen insan kaynakları (İK) sitesi "Addvio.net", video CV, video referans, online görüşme ve mülakat gibi özelliklerle yayın hayatına başladı.

Addvio Kurucusu Muhammet Erdoğan konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, teknolojik gelişmelerle birlikte İK sürecinde de değişim yaşandığına dikkati çekerek, Addvio'nun oluşum sürecini ve misyonunu anlattı.

İşe alım ve yerleştirme süreci olan İK'nın tarihsel sürecinden bahseden Erdoğan, "Web 3.0 ve Endüstri 4.0 ile bilişim sektöründe yaşanan gelişmelerle dijital bir dönüşümün gerçekleştiği şu günlerde, İK sektörü de web teknolojilerinde yaşanan gelişim ve ilerleyişten nasibini alıyor." ifadesini kullandı.

Addvio.net'in özelliklerine değinen Erdoğan, şu bilgileri verdi:

"Addvio.net, kurumlar nezdinde zamandan, mekandan tasarruf, ekonomik maliyet avantajı, personele az iş yükü, adayı daha yakından tanıma fırsatı gibi imkanlar sunuyor. Bireysel kullanıcılara ise benzer avantajların yanında mobil sistemler üzerinden işverene kolay ulaşım, iş görüşmesinin sıkıntı ve stresini ortadan kaldırma ile yeni nesil bir İK deneyimi yaşatma olasılığı sunuyor.

Adaylar Addvio'da video CV'lerini çekerken zorluk yaşamaları durumunda prompter özelliği devreye giriyor. Ayrıca, adaylar çevrelerindeki 3 kişiden profillerine video referans ekleyebiliyor. Addvio.net hem işverene hem de iş arayana kolaylık sunuyor. Sitemiz şirketler ve çalışanlar arasındaki seçim süreçlerini kolaylaştırıyor."

Erdoğan, ülkedeki yeniliklere açık olan genç ve dinamik nüfusun Addvio.net'i İK süreçlerinde kullanacağını kaydederek, artık video CV'lerin klasiklerin yerini almaya başladığını aktardı.

Addvio'nun işe alım sürecini, geleneksel yöntemleri modernize edip, zamanın doğasına uyumlu hale getirdiğini ifade eden Erdoğan, böylece inovatif yaklaşımlar sunmayı amaçladıklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.