pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İnşaat İşçisi Bulduğu Cüzdanı Polise Verdi

25.05.2017 - 16:28, Güncelleme: 25.05.2017 - 16:28
 

İnşaat İşçisi Bulduğu Cüzdanı Polise Verdi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir inşaat işçisi yolda bulduğu içinde kredi kartları ile 440 lira olan cüzdanı polise teslim etti.Alınan bilgiye göre Zafer...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir inşaat işçisi yolda bulduğu içinde kredi kartları ile 440 lira olan cüzdanı polise teslim etti.Alınan bilgiye göre Zafer Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Murat Duru, yolda giderken içinde 440 lira ve kredi kartı bulunan bir cüzdan buldu.Cüzdanı Duru'nun polise ulaştırmasının ardından, polis ekipleri cüzdan sahibinin bulunması için çalışma başlattı. Duru, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda gezerken cüzdanı bulduğunu ve içinde para olduğunu görünce hemen polisi haber ettiğini belirterek, vatandaşlık görevini yerine getirmekten mutlu olduğunu söyledi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir inşaat işçisi yolda bulduğu içinde kredi kartları ile 440 lira olan cüzdanı polise teslim etti.Alınan bilgiye göre Zafer...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir inşaat işçisi yolda bulduğu içinde kredi kartları ile 440 lira olan cüzdanı polise teslim etti.

Alınan bilgiye göre Zafer Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışan Murat Duru, yolda giderken içinde 440 lira ve kredi kartı bulunan bir cüzdan buldu.

Cüzdanı Duru'nun polise ulaştırmasının ardından, polis ekipleri cüzdan sahibinin bulunması için çalışma başlattı.

Duru, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda gezerken cüzdanı bulduğunu ve içinde para olduğunu görünce hemen polisi haber ettiğini belirterek, vatandaşlık görevini yerine getirmekten mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.