pendik escort bayan
ak

İngiliz Irkı Köpeklerin Yarıştığı Şampiyonada Türk Takımı 3. Oldu

23.03.2017 - 14:13, Güncelleme: 23.03.2017 - 14:13
 

İngiliz Irkı Köpeklerin Yarıştığı Şampiyonada Türk Takımı 3. Oldu

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Başkanı Özkanal: - "Türkiye ilk defa katıldığı, Avrupa'nın en büyük yarışmasında 21 ülke arasında, bu yarışmalara yıllarca katılan ülkelerin arasından sıyrılarak ilk üçe girmeyi başardı"

ESKİŞEHİR (AA) - Sırbistan'ın Niş kentinde düzenlenen ve İngiliz ırkından köpeklerin yarıştığı şampiyonada, Türk takımı üçüncülük elde etti..Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) Başkanı Ümit Özkanal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın ünlü antrenör ve köpeklerinin katıldığı İngiliz Fermalı Irkları Avrupa Şampiyonası'nın 67 yıldır düzenlendiğini belirtti.Türkiye'nin bu yıl ilk defa takım olarak şampiyonaya katıldığını vurgulayan Özkanal, 17-18 Mart'ta düzenlenen yarışmada, 21 ülkeden 72 köpeğin yer aldığını kaydetti.Özkanal, yarışmaya her ülkenin sadece İngiliz ırkından 4 köpekle katılabildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:"Şampiyonadan önce arkadaşlarımız yoğun bir çalışma göstererek milli takımı oluşturdu. Yarışmada köpeklerin ırk özellikleri dikkate alınarak puan verildi. İlk defa katılmamıza rağmen üçüncü olmak bizim için gurur verici. Tüm ülkelerden çok alkış aldık ve katılımcılar Türkiye masasına gelerek bizi tebrik etti. Türkiye ilk defa katıldığı Avrupa'nın en büyük yarışmasında, 21 ülke arasında, bu yarışmalara yıllarca katılan ülkelerin arasından sıyrılarak ilk üçe girmeyi başardı. Bu başarı tüm yarışmacıların, köpek sahiplerinin, yöneticilerinin, bu oluşumu sağlayan KIF'ın ve ülkemizin başarısıdır. Destek olan herkese ülkemiz adına çok teşekkürler."
Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Başkanı Özkanal: - "Türkiye ilk defa katıldığı, Avrupa'nın en büyük yarışmasında 21 ülke arasında, bu yarışmalara yıllarca katılan ülkelerin arasından sıyrılarak ilk üçe girmeyi başardı"

ESKİŞEHİR (AA) - Sırbistan'ın Niş kentinde düzenlenen ve İngiliz ırkından köpeklerin yarıştığı şampiyonada, Türk takımı üçüncülük elde etti..

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) Başkanı Ümit Özkanal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın ünlü antrenör ve köpeklerinin katıldığı İngiliz Fermalı Irkları Avrupa Şampiyonası'nın 67 yıldır düzenlendiğini belirtti.

Türkiye'nin bu yıl ilk defa takım olarak şampiyonaya katıldığını vurgulayan Özkanal, 17-18 Mart'ta düzenlenen yarışmada, 21 ülkeden 72 köpeğin yer aldığını kaydetti.

Özkanal, yarışmaya her ülkenin sadece İngiliz ırkından 4 köpekle katılabildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Şampiyonadan önce arkadaşlarımız yoğun bir çalışma göstererek milli takımı oluşturdu. Yarışmada köpeklerin ırk özellikleri dikkate alınarak puan verildi. İlk defa katılmamıza rağmen üçüncü olmak bizim için gurur verici. Tüm ülkelerden çok alkış aldık ve katılımcılar Türkiye masasına gelerek bizi tebrik etti. Türkiye ilk defa katıldığı Avrupa'nın en büyük yarışmasında, 21 ülke arasında, bu yarışmalara yıllarca katılan ülkelerin arasından sıyrılarak ilk üçe girmeyi başardı. Bu başarı tüm yarışmacıların, köpek sahiplerinin, yöneticilerinin, bu oluşumu sağlayan KIF'ın ve ülkemizin başarısıdır. Destek olan herkese ülkemiz adına çok teşekkürler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.