pendik escort bayan
ak

Index'17, 24-26 Şubat'ta Düzenlenecek

Spor 18.01.2017 - 12:08, Güncelleme: 18.01.2017 - 12:08
 

Index'17, 24-26 Şubat'ta Düzenlenecek

Koç Üniversitesi Industrial Engineering Society tarafından TEB sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe katılım başvuruları 1 Şubat'ta sona erecek

İSTANBUL (AA) - Koç Üniversitesi Industrial Engineering Society tarafından Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda düzenlenen kariyer etkinliği IndEx'17, 24-26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.Koç Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul ve özellikle Anadolu üniversitelerinden gelen öğrencilerin kendilerini farklı alanlarda geliştirmelerini ve bu alanlardaki yöneticileri daha yakından tanımalarını amaçlayan kariyer etkinliği bu yıl beşinci kez düzenlenecek.Üniversitenin Rumelifeneri Yerleşkesinde gerçekleştirilecek IndEx'17'de 6 farklı sektörden 15 üst düzey yöneticinin vereceği seminerlerle birlikte 18 vaka analizi yapılacak. Katılımcılara seçkin bir kariyer deneyimi vermeyi hedefleyen etkinlik, aynı zamanda 5 yıldızlı otelde 2 gece konaklama imkanı, 2 IndEx eğlencesi ve çeşitli sektörlerdeki şirketleri ağırlayan renkli fuaye alanıyla katılımcıların keyif alacakları bir etkinliğe dönüşüyor. Gün boyunca seminerler sonrasında sosyal aktivitelerin de yoğun olduğu program, mentörlük sistemi sayesinde katılımcıların birbirleri ile daha iyi ilişkiler kurarak, kariyer eğitimlerinin yanında gelecekte kendilerine birçok alanda faydalı olacak arkadaşlıklar elde etmelerine de imkan sağlıyor.Katılımcıların bölüm, sınıf veya okul sınırlaması olmaksızın özgeçmişleri ile seçileceği etkinliğe 1 Şubat tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.
Koç Üniversitesi Industrial Engineering Society tarafından TEB sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe katılım başvuruları 1 Şubat'ta sona erecek

İSTANBUL (AA) - Koç Üniversitesi Industrial Engineering Society tarafından Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda düzenlenen kariyer etkinliği IndEx'17, 24-26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul ve özellikle Anadolu üniversitelerinden gelen öğrencilerin kendilerini farklı alanlarda geliştirmelerini ve bu alanlardaki yöneticileri daha yakından tanımalarını amaçlayan kariyer etkinliği bu yıl beşinci kez düzenlenecek.

Üniversitenin Rumelifeneri Yerleşkesinde gerçekleştirilecek IndEx'17'de 6 farklı sektörden 15 üst düzey yöneticinin vereceği seminerlerle birlikte 18 vaka analizi yapılacak.

Katılımcılara seçkin bir kariyer deneyimi vermeyi hedefleyen etkinlik, aynı zamanda 5 yıldızlı otelde 2 gece konaklama imkanı, 2 IndEx eğlencesi ve çeşitli sektörlerdeki şirketleri ağırlayan renkli fuaye alanıyla katılımcıların keyif alacakları bir etkinliğe dönüşüyor.

Gün boyunca seminerler sonrasında sosyal aktivitelerin de yoğun olduğu program, mentörlük sistemi sayesinde katılımcıların birbirleri ile daha iyi ilişkiler kurarak, kariyer eğitimlerinin yanında gelecekte kendilerine birçok alanda faydalı olacak arkadaşlıklar elde etmelerine de imkan sağlıyor.

Katılımcıların bölüm, sınıf veya okul sınırlaması olmaksızın özgeçmişleri ile seçileceği etkinliğe 1 Şubat tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.