pendik escort bayan
ak

İncesu'da "Kapalı Otopark Ve Pazaryeri"nin Temeli Atıldı

22.09.2017 - 18:18, Güncelleme: 22.09.2017 - 18:18
 

İncesu'da "Kapalı Otopark Ve Pazaryeri"nin Temeli Atıldı

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından yapılacak olan "Kapalı Otopark ve Pazaryeri"nin temel atma töreni gerçekleştirildi.Törene İncesu Kaymakamı...

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından yapılacak olan "Kapalı Otopark ve Pazaryeri"nin temel atma töreni gerçekleştirildi.Törene İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kapalı pazar yerinin temelini atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.Yıl sonuna kadar inşaatın tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan Karayol, şunları kaydetti :"İncesu Belediyesi olarak yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz, hepimizin bildiği gibi gelişen İncesu ve nüfusun artması nedeniyle yeni pazar yeri yapılması ihtiyacı doğdu. Yapılan çalışmalarımızda 9 noktaya daha çok amaçlı salon çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anda 1. Etap TOKİ'den 4. Etap TOKİ'ye 24 metre genişliğinde altı buçuk kilometre yol yapımı çalışmalarımız devam ediyor."Yapılan inşaatın bin 200 metrekare büyüklüğünde, haftanın belli günlerinde kapalı otopark olarak kullanılabileceği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından yapılacak olan "Kapalı Otopark ve Pazaryeri"nin temel atma töreni gerçekleştirildi.Törene İncesu Kaymakamı...

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından yapılacak olan "Kapalı Otopark ve Pazaryeri"nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kapalı pazar yerinin temelini atmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yıl sonuna kadar inşaatın tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan Karayol, şunları kaydetti :

"İncesu Belediyesi olarak yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz, hepimizin bildiği gibi gelişen İncesu ve nüfusun artması nedeniyle yeni pazar yeri yapılması ihtiyacı doğdu. Yapılan çalışmalarımızda 9 noktaya daha çok amaçlı salon çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anda 1. Etap TOKİ'den 4. Etap TOKİ'ye 24 metre genişliğinde altı buçuk kilometre yol yapımı çalışmalarımız devam ediyor."

Yapılan inşaatın bin 200 metrekare büyüklüğünde, haftanın belli günlerinde kapalı otopark olarak kullanılabileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.