pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İncesu'da Halı Saha Futbol Turnuvası

20.11.2017 - 13:23, Güncelleme: 20.11.2017 - 13:23
 

İncesu'da Halı Saha Futbol Turnuvası

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından düzenlenen amatör kulüpler halı saha futbol turnuvası sona erdi. İlçe merkezindeki turnuvaya 12 takım...

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından düzenlenen amatör kulüpler halı saha futbol turnuvası sona erdi. İlçe merkezindeki turnuvaya 12 takım katıldı. Finalde rakibini 6-3 yenen Kartal Spor, şampiyon oldu.Maçın ardından düzenlenen ödül törenine İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve turnuvada mücadele eden takımların sporcuları katıldı.Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, törende yaptığı konuşmada sporculara teşekkür etti.Karayol, "Gençlerimiz bizim için çok önemli. Turnuvaya katılan 12 takım da gayet başarılı bir oyun sergiledi. Bu tür sosyal aktivitelere gençlerimizle el ele devam edeceğiz ve gençlerimiz için belediyemizce kuracağımız gençlik kulübünün çalışmalarına son hızla devam ediyoruz." diye konuştu.Konuşmanın ardından sporculara kupa ve madalya verildi.
KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından düzenlenen amatör kulüpler halı saha futbol turnuvası sona erdi. İlçe merkezindeki turnuvaya 12 takım...

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde belediye tarafından düzenlenen amatör kulüpler halı saha futbol turnuvası sona erdi.

İlçe merkezindeki turnuvaya 12 takım katıldı. Finalde rakibini 6-3 yenen Kartal Spor, şampiyon oldu.

Maçın ardından düzenlenen ödül törenine İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz ve turnuvada mücadele eden takımların sporcuları katıldı.

Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, törende yaptığı konuşmada sporculara teşekkür etti.

Karayol, "Gençlerimiz bizim için çok önemli. Turnuvaya katılan 12 takım da gayet başarılı bir oyun sergiledi. Bu tür sosyal aktivitelere gençlerimizle el ele devam edeceğiz ve gençlerimiz için belediyemizce kuracağımız gençlik kulübünün çalışmalarına son hızla devam ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından sporculara kupa ve madalya verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.