pendik escort bayan
ak

İncesu'da Belediyenin Altyapı Çalışmaları Sürüyor

17.10.2017 - 17:38, Güncelleme: 17.10.2017 - 17:38
 

İncesu'da Belediyenin Altyapı Çalışmaları Sürüyor

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını denetledi. Karayol, bu yılın yatırım programında...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını denetledi. Karayol, bu yılın yatırım programında yer alan mahallelerdeki enerji nakil hatları ve iletişim hatlarının yer altına alınması, altyapı yenilenmesi, asfalt, parke çalışmaları kapsamında ilçe merkezi, Vali İhsan Aras Mahallesi'ndeki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.Karayol, ''Bu çalışmaları ay sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. İnşallah planlanan şekilde işlerimiz bitirilerek halkımızın hizmetine sunulur." dedi.
KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını denetledi. Karayol, bu yılın yatırım programında...

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını denetledi.

Karayol, bu yılın yatırım programında yer alan mahallelerdeki enerji nakil hatları ve iletişim hatlarının yer altına alınması, altyapı yenilenmesi, asfalt, parke çalışmaları kapsamında ilçe merkezi, Vali İhsan Aras Mahallesi'ndeki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Karayol, ''Bu çalışmaları ay sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. İnşallah planlanan şekilde işlerimiz bitirilerek halkımızın hizmetine sunulur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.