pendik escort bayan
ak

İncesu Ülkü Ocakları'ndan "Çakıroğlu" Sergisi

21.02.2019 - 16:08, Güncelleme: 21.02.2019 - 16:08
 

İncesu Ülkü Ocakları'ndan "Çakıroğlu" Sergisi

KAYSERİ (AA) - İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, üniversitedeki olaylar sırasında öldürülmesinin yıl dönümü dolayısıyla resim sergisi açtı. İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı okul birimlerinin düzenlediği sergi, Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı.Sergiyi gezen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bekir Karataş, burada yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi yiğit kardeşlerini 20-21 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle anarak yad ettiklerini söyledi.Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismini yaşatmak ve hafızalardan silinmemesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Karataş, bugün burada kendisine ait fotoğrafların bulunduğu serginin açılışını yaptıklarını ve serginin gün boyu süreceğini ifade etti.
KAYSERİ (AA) - İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun,...

KAYSERİ (AA) - İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, üniversitedeki olaylar sırasında öldürülmesinin yıl dönümü dolayısıyla resim sergisi açtı.

İncesu Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı okul birimlerinin düzenlediği sergi, Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı.

Sergiyi gezen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bekir Karataş, burada yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi yiğit kardeşlerini 20-21 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle anarak yad ettiklerini söyledi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismini yaşatmak ve hafızalardan silinmemesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Karataş, bugün burada kendisine ait fotoğrafların bulunduğu serginin açılışını yaptıklarını ve serginin gün boyu süreceğini ifade etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.