pendik escort bayan
ak

İmranlı Kaymakamlığı İftar Programı Düzenledi

06.06.2018 - 09:23, Güncelleme: 06.06.2018 - 09:23
 

İmranlı Kaymakamlığı İftar Programı Düzenledi

SİVAS (AA) - İmranlı Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İlçedeki spor salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İmranlı Kaymakamı...

SİVAS (AA) - İmranlı Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İlçedeki spor salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İmranlı Kaymakamı Mehmet Sayın, ramazan ayının önemine dikkati çekti.Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu söyleyen Kaymakam Sayın, "Manevi atmosferin en üst noktaya ulaştığı bu ayda sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." diye konuştu.Sayın, programa katılanlara teşekkür etti.Programa, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - İmranlı Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İlçedeki spor salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İmranlı Kaymakamı...

SİVAS (AA) - İmranlı Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

İlçedeki spor salonunda gerçekleştirilen programda konuşan İmranlı Kaymakamı Mehmet Sayın, ramazan ayının önemine dikkati çekti.

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu söyleyen Kaymakam Sayın, "Manevi atmosferin en üst noktaya ulaştığı bu ayda sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." diye konuştu.

Sayın, programa katılanlara teşekkür etti.

Programa, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.